Εθνική εκλογική συνδιάσκεψη της ΝΔ

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε τη σύγκληση Εθνικής Εκλογικής Συνδιάσκεψης το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, στις 10 το πρωί, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.  

Τη συνδιάσκεψη θα συγκροτήσουν ο Πρόεδρος του Κόμματος, οι Αντιπρόεδροι, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, τα μέλη της Νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, οι επικεφαλής των Γραμματειών, οι Πρόεδροι ΝΟΔΕ, τα μέλη των ΝΟΜΕΚ.Ε., οι Υποψήφιοι Βουλευτές της 6ης Μαΐου,τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου και η Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, η Κεντρική Επιτροπή: α) της ΔΑΚΜΕ Δημοσίου Τομέα, β) της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και γ) της ΔΑΚΜΜΕ, Οι Δήμαρχοι, οι Περιφερειάρχες, οι Εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι είναι μέλη της Νέας Δημοκρατίας και τα Προεδρεία των ΕΚΟ.

Στη συνδιάσκεψη αυτή θα παρουσιάσουμε στον Ελληνικό λαό τις πολιτικές και προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, τη στρατηγική μας στον εκλογικό αγώνα και το πρόγραμμα δράσης των κομματικών οργανώσεων.

Η Εθνική Εκλογική Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Εκλογικής Εκστρατείας του Κόμματος και την αφετηρία της πάνδημης παραταξιακής συσπείρωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ