Αλλαγές στο πρόγραμμα προαγωγικών εξετάσεων

Λόγω των επικείμενων εθνικών εκλογών στις 17 Ιουνίου 2012, παρατείνεται η ημερομηνία των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων των μαθητών των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως ακολούθως:

ΓΥΜΝΑΣΙΑ

 Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων του Γυμνασίου παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.

ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΑ)

 Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης των Ημερησίων ΓΕ.Λ. καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
 Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Εσπερινών ΓΕ.Λ. καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
 Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης των Ημερησίων ΓΕ.Λ. και της Δ΄ τάξης των Εσπερινών ΓΕ.Λ., στα μαθήματα τα οποία εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
 Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων των Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

 Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και B΄ τάξης των Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
 Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ , B΄ και Γ΄ τάξης των Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.

 Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ τάξης των ΕΠΑ.Σ. παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.

 Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης των Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. και της Δ΄ τάξης των Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. παρατείνονται μέχρι και την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012.

 Οι πτυχιακές εξετάσεις της Β΄ τάξης των ΕΠΑ.Σ. παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
 Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης Ημερησίων και της Δ΄ τάξης Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, ημερομηνία έκδοσης αποτελεσμάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ