Συνεδριάζει την Τρίτη το δ.σ. Τυρνάβου

Την Τρίτη στις 8.00 μ.μ. θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1. Συμμετοχή του Δήμου Τυρνάβου στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ». Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Τυρνάβου με τον αναπληρωτή του.

2. Αποδοχή των όρων της αριθ. πρωτ. 1874/1704-2012 και κωδικό 053 ανοικτής πρόσκλησης για υποβολή προτάσεων στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

3. Πρόσληψη εργατικού & τεχνικού προσωπικού στο Δήμο Τυρνάβου βάσει των διατάξεων του άρθρου 210 του Ν. 3854/2007, για το έτος 2012.

4. Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ. Ορισμένου Χρόνου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Τυρνάβου.

5. Έγκριση εκμίσθωσης ακινήτου του Δήμου Τυρνάβου («ΧΑΜΑΜ»).

6. Έγκριση εκμίσθωσης λυομένων στον οικισμό Αθιγγάνων του Δήμου Τυρνάβου.

7. Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου «Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων».

8. Ορισμός υπολόγου διαχειριστή χρηματοδότησης για την εκτέλεση του έργου «Έργα περιβαλλοντικής αναβάθμισης στη Βορειοδυτική Ζώνη της πόλης Τυρνάβου».

9. Αλλαγή υπολόγου διαχειριστή χρηματοδότησης για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση υποδομών στο χώρο πολιτισμού ¨ΜΑΞΙΜ¨».

10. Έγκριση αντικατάστασης αναδόχου για την εκπόνηση των επόμενων σταδίων της μελέτης «Αναθεώρηση και Τροποποίηση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Τυρνάβου».

11. Έγκριση Α΄ φάσης της μελέτης «Αναθεώρηση και Τροποποίηση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Τυρνάβου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ