Πρόγραμμα συσκέψεων ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λάρισας

Στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου και των ανοιχτών συνελεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ σε όλη την Ελλάδα ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, η Εκλογική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ της Λάρισας αποφάσισε την πραγματοποίηση μιας σειράς συσκέψεων – συζητήσεων με θέματα κλαδικά, αλλά και με θέματα σχετικά με την επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ. Στόχος είναι η ενίσχυση και ενδυνάμωση του προεκλογικού αγώνα.

Οι προγραμματισμένες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του εκλογικού κέντρου (Παπακυριαζή 40, ισόγειο) και είναι οι ακόλουθες:

– Τρίτη 29/5 και ώρα 8μ.μ.:  Σύσκεψη του 1ου Δημοτικού Διαμερίσματος Λάρισας, με θέμα την ανάδειξη επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ του 1ου Δ.Δ.

– Τετάρτη 30/5 και ώρα 8μ.μ.:  Σύσκεψη των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, ιδιωτικού και δημόσιου φορέα και θέματα την ενημέρωση-συζήτηση για τα ζητήματα του εκλογικού αγώνα, καθώς και την ανάδειξη επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ του κλάδου

– Πέμπτη 31/5 και ώρα 8μ.μ.: Σύσκεψη του 2ου Δημοτικού Διαμερίσματος Λάρισας, με θέμα την ανάδειξη επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ του 2ου Δ.Δ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com