Διασυλλογική ημερίδα ΤΚΝΤ στον Τύρναβο

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου, διεξήχθη η φιλική διασυλλογική συνάντηση Τάε κβόν ντό στο Ε.Α.Κ. Τυρνάβου την Κυριακή 27 Μαΐου . Συμμετείχαν 200 αθλητές από 10 Συλλόγους και ο Σύλλογος Cho Elite από το Razlog της Βουλγαρίας ο οποίος προπονήθηκε με τον Σύλλογο του Τυρνάβου δύο ημέρες και συμμετείχε στην φιλική συνάντηση με 12 αθλητές δίνοντας μια άλλη νότα στην διοργάνωση.

Οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απόκτησαν εμπειρίες στο αγωνιστικό TAEKWONDO ώστε να είναι έτοιμοι για τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χαλούλης Δημήτριος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζώης Δημήτριος.

Oι αθλητές του Α.Ο.ΤΚΝΤΥΡΝΑΒΟΥ που συμμετείχαν είναι

Αγριοδήμου Χ.-Αξούγκας Ο.-Γκίμα Μ.-Εξαρχος Σ.-Ζαγκότης Χ.-Κατσής Σ.-Μπάρδας – Στάζιτς Φ.-Καραγιάννης Γ.-Καρδάσης Θ.-Κατσακιώρης Χ.-Kατσής Σ.-Κοντοθανάσης Ν.-Κοντοθανάσης Τ.-Κουγιαγκάς Γ.-Λιάκος-Μουστακλή Μ.-Μπεκιάρης Γ.-Παπαγεωργίου Θ.-Παρασκευάς Π. -Πορτέση Ε.-Σακελαρίου Θ.-Σαλτζίδης Α.-Σιαίνη Ι.-Σιαίνη Κ. -Σιαίνης Σ.-Σουβλής Α.-Ταρατσάλου Θ.-Τάψας Θ. -Τζιουχάλας Θ.-Τσιόκα Μ-Χατζημπάρμπα Κ.-Χατζής Γ.

Οι προπονητές του Συλλόγου Ντιντός Χρήστος και Μπάρδα Σωτηρία στο τέλος της συνάντησης δέχτηκαν τα συγχαρητήρια όλων των προπονητών για την άψογη διοργάνωση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ