Σχολικοί αγώνες στον Αμπελώνα

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία έγιναν οι αθλητικοί αγώνες βόλεϊ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου μεταξύ των τριών Δημοτικών Σχολείων του Αμπελώνα. Την Τρίτη 29 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Αμπελώνα έγινε ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ των ομάδων του 1ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελώνα. Το κύπελλο κατέκτησε η ομάδα των κοριτσιών του 3ου Δημοτικού Σχολείου με 2-0 σετ .

Ακολούθησαν οι αγώνες μπάσκετ . Πήραν μέρος και τα τρία Δημοτικά Σχολεία του Αμπελώνα. Στους αγώνες που έγιναν μεταξύ τους νικητής αναδείχθηκε το 1ο  Δημοτικό Σχολείο κατακτώντας το αντίστοιχο κύπελλο.

 Την Πέμπτη 31 Μαΐου στο γήπεδο Αμπελώνα έγιναν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταξύ των τριών σχολείων ύστερα από κλήρωση. Τελικός νικητής αναδείχθηκε το 3ο  Δημοτικό Σχολείο στο οποίο και δόθηκε το κύπελλο.

Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος μαθητών από όλα τα σχολεία οι οποίοι μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε  χειροκρότησαν όλες τις προσπάθειες των συμμαθητών τους.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους  οι αντιδήμαρχοι, αθλητισμού Δημ. Χαλούλης και πρασίνου Μάκης Αβραμούλης  οι οποίοι και συνεχάρησαν όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν καθώς και τους γυμναστές των σχολείων για την άρτια οργάνωση των αγώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ