Mήνυση του Γ.Παπαδάκη στον Κ.Ζούλα

Άστραψε και βρόντηξε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρωινή όταν διάβασε το άρθρο του Κωνσταντίνου Ζούλα που αναφέρεται στην επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στις Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου και κάνει λόγο για «στημένα τηλεοπτικά παράθυρα για χάριν της τηλεθέασης»…

Ο δημοσιογράφος έγινε πυρ και μανία με το άρθρο και είπε ότι θα κάνει μήνυση και αγωγή στον Κωνσταντίνο Ζούλα και θα δώσει τα χρήματα στους άνεργους δημοσιογράφους.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε να καλέσουν τον συνάδελφο του να βγει στον αέρα της εκπομπής και να αντιπαρατεθούν δημόσια. «Θα κάνω μήνυμα και αγωγή στον κύριο Ζούλα και τα χρήματα θα πάνε στους άνεργους συναδέλφους μας. Δεν μπορεί να χαρακτηρίζει ένας άνθρωπος έτσι τη δουλειά τόσων συναδέλφων που δίνουν τίμια τη μάχη καθημερινά και να λέει: κύριε Γιώργο. Καταρχήν δεν μου μιλάνε έτσι. Έχω άλλες σχέσεις με τους συνεργάτες μου. Και δεν μπορείς εσύ έτσι να απαξιώνεις τη δουλειά συναδέλφων σου που τους ξέρεις» είπε ο δημοσιογράφος.

Το άρθρο του Κωνσταντίνου Ζούλα που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη είχε τίτλο «άσε να τσακωθούμε λίγο, μήπως και ανέβουν τα νούμερα…» και σημειώνει, μεταξύ άλλων:

«Κύριε Γιώργο, έχω πολύ καλά νέα. Δέχθηκε όχι μόνον η Δούρου, αλλά και η Κανέλλη να είναι αύριο μαζί με τον Κασιδιάρη. Σκέφτομαι να τους βάλουμε και δίπλα δίπλα για να τους έχουμε σε κοινό πλάνο»…

Έχοντας αρκετά μεγάλη πείρα από τη διοργάνωση τηλεοπτικών εκπομπών, είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι αυτό ήταν το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος που έγινε προχθές το απόγευμα στον Γιώργο Παπαδάκη από τον παραγωγό της εκπομπής του. Όπως είμαι επίσης βέβαιος και για την αντίδρασή του: «Μπράβο παιδί μου», θα του είπε και θα χαμογέλασε κάτω από το μουστάκι του, καθώς η εκρηκτική σύνθεση που είχε για μία ακόμη φορά εξασφαλίσει στο χθεσινό του πάνελ θα του χάριζε άλλη μια πρωτιά στα νούμερα της AGB.

Είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος δεν θα εκλάβει τον πρόλογο ως ανοίκεια συναδελφική επίθεση. Άλλωστε, με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό που τον διακρίνει, θα συμμερίζεται πλέον την ανάγκη, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, να μιλήσουμε ανοιχτά.

Πηγή: real

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ