ΣΥΡΙΖΑ: «Γελοιοποιείται λόγω πανικού η ΝΔ»

Μία ακόμα αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Ιφικράτης Αμυράς να καλεί σε αντάρτικο πόλεων. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, υποστηρίζει ότι, «σε δημόσια παρέμβασή του ο Ιφικράτης Αμυράς, ο οποίος διατηρεί προνομιακή σχέση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων,… να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα.

»Ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες απόψεις τις αποσιωπά, αλλά δεν τις καταδικάζει. Τις υποθάλπει και τις ενθαρρύνει. Οι πολίτες όμως έχουν καταλάβει. Το σοκ που προκαλούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι περιθωριακές συνιστώσες του στους Έλληνες πολίτες, άλλοτε ως οπαδοί του τρομοκράτη Κουφοντίνα, άλλοτε ως καθοδηγητές αντάρτικου πόλεων, άλλοτε ως προστάτες των κουκουλοφόρων, συγκλονίζει τους Έλληνες», υπογραμμίζει ο Γ. Μιχελάκης και διαμηνύει πως τέτοιου είδους πρακτικές «δεν θα περάσουν!».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

 «Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως».

»Δυστυχώς για τους ίδιους, τα όρια μεταξύ γελοιοποίησης και πανικού είναι πλέον δυσδιάκριτα για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ