Ενεργοί Πολίτες Λάρισας: Ολοκληρώθηκε η διανομή λαδιού και αλευριού

Μόνο η λέξη εμπιστοσύνη μπορεί να χαρακτηρίσει την εικόνα των δράσεων των Ενεργών Πολιτών Λάρισας. Εμπιστοσύνη των πολιτών που κατέκλυσαν και αυτή τη φορά το χώρο της σκεπαστής αγοράς της Νεάπολης. Περισσότεροι από δυόμιση χιλιάδες συμπολίτες περίμεναν στην ουρά με υποδειγματικό τρόπο και παρέλαβαν το λάδι και το αλεύρι που είχαν παραγγείλει μέσω της ιστοσελίδας των Ενεργών Πολιτών Λάρισας ή από τα τραπεζάκια που είχαν στηθεί την προηγούμενη εβδομάδα στην κεντρική πλατεία της πόλης. Οι πολίτες δείχνουν κάθε φορά εμπιστοσύνη στα προϊόντα που επιλέγουν με σχολαστικότητα τα μέλη της Κίνησης γι’ αυτούς.

Εμπιστοσύνη των εθελοντών, ο αριθμός των οποίων κάθε μέρα αυξάνεται σημαντικά. Είναι εντυπωσιακή η εικόνα των ανθρώπων κάθε ηλικίας και επαγγέλματος που στέκονται κάτω από τον καυτό ήλιο για ώρες προκειμένου να εξυπηρετήσουν με χαμόγελο τους οδηγούς ή να ξεφορτώσουν δεκάδες τόνους προϊόντων με αντάλλαγμα το «ευχαριστώ» των συμπολιτών τους.

Εμπιστοσύνη των παραγωγών που φορτώνουν δεκάδες τόνους προϊόντων, τα μεταφέρουν με φορτηγά από μεγάλες αποστάσεις και επιβαρύνονται με πολλά έξοδα βασιζόμενοι μόνο στο όνομα της Κίνησης που έχει γίνει γνωστή πια στο πανελλήνιο και στο λόγο των μελών της. 

Υπενθυμίζεται ότι οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας διέθεσαν με απόλυτη επιτυχία 50 τόνους Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου από την Ν. Φιγαλεία Ολυμπίας, 29 τόνους αλεύρων από το συνεταιριστικό αλευρόμυλο Κιλκίς και 3 τόνους ρυζιού από παραγωγούς της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

Οι δράσεις των Ενεργών Πολιτών Λάρισας πλέον αποκτούν νέα δυναμική και άλλη διάσταση.   

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ