Περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ σε Μελιβοία-Βελίκα

Με περιοδείες και επισκέψεις σε πόλεις και χωριά του ν. Λάρισας συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η προεκλογική δράση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ν. Λάρισας. Το πρωί του Σαββάτου, κλιμάκιο μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Δ. Γελαλή, Ν. Αντωνίου και Γ. Γκόγκο περιόδευσε στη λαϊκή της Νεάπολης όπου συνομίλησε με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές και ανέπτυξε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό με το πρόγραμμά του.

Το ίδιο απόγευμα, ο υποψήφιος Δ. Γελαλής, συνοδεία των μελών Σ. Σαπουνά, Σ. Κελεσίδη, Ι. Κουτσονίκο και Τ. Γελαλή περιόδευσε σε Βλαχογιάννι, Μεσοχώρι, Δομένικο και Αμούρι) και την Κυριακή στα χωριά Συκιά, Πραιτώρι και Βερδικούσια.

Δεύτερο κλιμάκιο, αποτελούμενο από τους υποψηφίους βουλευτές Γ. Γκόγκο, Κρ. Μακατού και Ν. Κουτσοδόντη, καθώς και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γκουβάνη, Γ. Λαδά και Β. Μακατό πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου επισκέψεις στη Μελιβοία και τη Βελίκα, όπου σε ανοικτές συναντήσεις με κόσμο συζήτησαν τα τρέχοντα προβλήματα καθώς και το εκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.

Τέλος, το βράδυ της Κυριακής ο υποψήφιος Ν. Κουτσοδόντης με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ επισκέφθηκαν το Καστρί, την Αμυγδαλή και το Καλαμάκι και συζήτησαν με κατοίκους αλλά και αγρότες για τη παραγωγή της νέας σοδειάς, καθώς γενικεύεται ο αλωνισμός των δημητριακών αυτή την εποχή. Στο ερώτημα του κόσμου “τι γίνεται ρε παιδιά με την Ισπανία;”, ο κ. Κουτσοδόντης απάντησε ότι “οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν όσα η ευρωπαϊκή αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν από την αρχή επισημάνει: ότι το πρόβλημα των δημόσιων χρεών είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, απόρροια της νεοφιλελεύθερης ασκούμενης πολιτικής και η πρόταση της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, αποδεικνύεται η μόνη ρεαλιστική πρόταση διεξόδου από την κρίση”.

 

Κεντρική ανοικτή συνέλευση

Με την κεντρική ανοικτή συνέλευση-συζήτηση στην κεντρική πλατεία αύριο Τρίτη 12 Ιουνίου και ώρα 20.30, εντείνει την προεκλογική του δράση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ της Λάρισας, την τελευταία εβδομάδα πριν την Κυριακή των εκλογών 17 Ιουνίου.

Στη συνέλευση θα παραστεί ο Γιάννης Μπασκόζος, μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος του Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Α’ Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Καλούνται όλοι οι πολίτες, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ να συμμετέχουν στην ανοικτή και να συμβάλλουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ