Σε Βουδαπέστη, Βιέννη και Βελιγράδι τα μέλη του ΚΑΠΗ Τυρνάβου

Εξαήμερη οδική εκδρομή σε Βουδαπέστη –Βιέννη – Βελιγράδι πραγματοποίησαν τα  μέλη του ΚΑΠΗ Τυρνάβου και Δ. Διαμερισμάτων. Το πρόγραμμα της εκδρομής  περιελάμβανε περιήγηση σε Νόβισαντ, Βουδαπέστη, Βιέννη  και Βελιγράδι. Τα μέλη του ΚΑΠΗ ξεκίνησαν έχοντας τον καιρό με το μέρος τους και έτσι απόλαυσαν κάθε λεπτό του ταξιδιού. Το πρώτο βράδυ διανυκτέρευσαν  στο Νόβισαντ της Σερβίας.

Η  δεύτερη  ημέρα άρχισε με περιήγηση στην πόλη της Βουδαπέστης, (πλατεία ηρώων, καθεδρικός ναός Αγ. Στεφάνου, λόφος των Ψαράδων, κάστρο, εκκλησία του Ματιάς και τέλος στο λόφο Γκέλερτ με το άγαλμα της Ελευθερίας). Το απόγευμα έφτασαν στο ξενοδοχείο  όπου έγινε η διανυκτέρευση. Το βράδυ τελείωσε με κρουαζιέρα στο Δούναβη.

Η τρίτη μέρα αφιερώθηκε στην περιήγηση  της πόλης της  Βιέννης,  (ανάκτορα Σένμπρουν , καθεδρικός ναός Αγ. Στεφάνου, όπερα). 

Την τέταρτη ημέρα συνεχίστηκε  η ξενάγηση στην Βουδαπέστη ξεκινώντας από το παραδουνάβιο  χωριό Αγ. Ανδρέας, κατόπιν πραγματοποίησαν μία φανταστική βόλτα στο νησί της Μαργαρίτας και στην συνέχεια βόλτα στην περίφημη οδό Βάτσι Ούτσα. Το βράδυ τα μέλη του ΚΑΠΗ διασκέδασαν σε παραδοσιακή ταβέρνα με ουγγαρέζικα βιολιά.

Η πέμπτη ημέρα αφιερώθηκε στο Βελιγράδι. Ξενάγηση στο κάστρο Καλεμέγκνταν, την εκκλησία του Αγ. Σάββα και το βράδυ βόλτα στους όμορφους πεζόδρομους του Βελιγραδίου.

Τα  μέλη του ΚΑΠΗ Τυρνάβου επέστρεψαν γεμάτα με όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι τους και έδωσαν την υπόσχεση του χρόνου να πραγματοποιήσουν μια ισάξια εκδρομή.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ  ενθουσιασμένα από την εκδρομή αυτή θέλουν να εκφράσουν δημόσια τις ευχαριστίες τους στην Δημοτική Αρχή, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γκανάτσιο Αποστόλη, τους συνοδούς κ. Γιάννη Ματράκη μέλος του Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Δ.Τ. και την νοσηλεύτρια του ΚΑΠΗ   για την διοργάνωση της εκδρομής  και τον ακούραστο οδηγό κ. Τάκη Μαντέλα   για  την  προσπάθεια  που  κατέβαλαν  κατά την διάρκεια  του ταξιδιού έτσι ώστε οι συμμετέχοντες στην εκδρομή  να  περάσουν έξι μέρες όμορφες χωρίς κανένα πρόβλημα.

    

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ