Aδέσποτη γάτα έβγαλε από το καβούκι του ένα τετράχρονο αυτιστικό αγόρι

Ακόμα και οι απλές εργασίες ήταν δύσκολες για τον Fraser, ένα τετράχρονο αυτιστικό αγόρι. Εύκολα «πνιγόταν» από τα καθημερινά γεγονότα, με αποτέλεσμα δάκρυα και ξεσπάσματα. Στη συνέχεια, ο Billy, μια αδέσποτη γάτα ήρθε στη ζωή του...

Εγκαταλειμμένος από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του, ο Billy, δεν είχε το πιο εύκολο ξεκίνημα στη ζωή. Από τη στιγμή που συναντήθηκαν ο Fraser και ο Billy έγιναν αχώριστοι και το 4χρονο αγόρι άρχισε να βγαίνει από το καβούκι του.

Τώρα, είτε είναι ώρα για παιχνίδι, ή ώρα για ύπνο, ο Billy είναι δίπλα του για να τον καθησυχάζει, και είναι ο πρώτος που αντιλαμβάνεται πότε ο Fraser είναι ταραγμένος και τον ηρεμεί με μια αγκαλιά, ή ένα παρήγορο γουργούρισμα.

Η μητέρα του Fraser, Louise, δήλωσε: «Όταν ο Fraser παίζει στον κήπο, ο Billy δεν είναι ποτέ μακριά. Είναι σαν να τον παρακολουθεί και να ηρεμεί τη συμπεριφορά του. Εμφανίζεται πάντα όταν ο Fraser είναι ταραγμένος, και φέρνει το κεφάλι του κοντά του για να τον καθησυχάσει, και πρόσφατα, όταν ο Fraser ήταν σε άσχημη κατάσταση, ο Billy καθόταν στην αγκαλιά του όλη την ημέρα.»

Ο Fraser είχε διαγνωστεί με αυτισμό όταν ήταν 18 μηνών. Η  Louise και ο σύζυγός της, Chris, παρατήρησαν ότι δεν αναπτυσσόταν τόσο γρήγορα όσο τα άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Από τη στιγμή της διάγνωσής του ο Fraser υποβάλλεται σε θεραπεία, «ο Billy όμως  έχει κάνει τη διαφορά στην οικογενειακή μας ζωή. Έχει πάρει μακριά από τον Fraser το στρες, είναι πιο ευτυχισμένος και ήρεμος. Είναι υπέροχα.»

Περισσότερα: Daily Mail

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ