Δημ. Γελαλής: Θα προασπίσω τα δικαιώματα του λαού

Ικανοποιημένος από το εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει το ΣΥΡΙΖΑ στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται ο νεοεκλεγείς βουλευτής του κόμματος κ. Δημ. Γελαλής, καυτηριάζοντας παράλληλα τους εκβιαμούς και τα διλήμματα της προεκλογικής περιόδου. Στη δήλωσή του ο κ. Γελαλής αναφέρει:

“Η προεκλογική περίοδος διεξήχθη σε συνθήκες δύσκολες. Η πολιτική αντιπαράθεση αντί να γίνεται με θέσεις και προτάσεις, γινόταν με εκβιαστικά διλήμματα, από εσωτερικό και εξωτερικό, με τρομοκρατικές πρακτικές και με διαστρέβλωση των θέσεών μας.

Στις συνθήκες αυτές ένα μεγάλο μέρος του λαού εναντιώθηκε στο μνημόνιο και την οικονομική πολιτική του. Με την ψήφο του καταδίκασε αυτήν την πολιτική, ζήτησε αλλαγή. Είπε όχι στην εξαθλίωση.

Το αποτέλεσμα για εμάς είναι θετικό. Είναι μεγάλη η νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ. Ως αξιωματική αντιπολίτευση θα τιμήσουμε το θεσμικό μας ρόλο.

Προσωπικά, με τιμά το γεγονός ότι σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες οι συμπολίτες μου με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους αλλά ταυτόχρονα με γεμίζει ευθύνες.

Δεσμεύομαι ότι και ως βουλευτής θα συμμετέχω στους κοινωνικούς αγώνες όπως έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Σεβόμενος την ετυμηγορία του λαού θα προασπίσω τα δικαιώματά του.

Για μια ζωή με αξιοπρέπεια, για ένα καλύτερο αύριο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ