Ξεκινά το 4ο Τουρνουά Μπάσκετ- Βόλεϊ Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

Ήδη η κωμόπολη της Τσαριτσάνης άρχισε να κινείται στους ρυθμούς του 4ου Τουρνουά μπάσκετ- βόλλεϊ, μιας πετυχημένης αθλητικής διοργάνωσης που πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά φέτος από τον Μορφωτικό Σύλλογο Τσαριτσάνης.

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών, οι οποίες φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Συνολικά θα λάβουν μέρος 300 αθλητές και 27 ομάδες, 12 στο μπάσκετ και 15 ομάδες στο βόλλεϊ.

Μέσα  σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, με τη συμμετοχή των υπευθύνων και μελών των ομάδων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουνίου στην έδρα του Μορφωτικού Συλλόγου στην Τσαριτσάνη, η κλήρωση για το σχηματισμό των ομίλων των αγώνων.

Στο μπάσκετ ορίστηκαν δύο όμιλοι τους οποίους αποτελούν οι παρακάτω ομάδες: ΣΒΑΝΑΔΕΣ, ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ «ΦΑΝΗΣ»,  TEENAGERS,  BE GREEN,  ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΙΧΟΥΛΗΣ,  Δ.Ε.Η. (Α’ όμιλος) και F.AB,  IKARIAM TEAM,  FAST FOOD «ΝΟΣΤΙΜΟ»,  ΑΕΤΟΙ- ΚΑΦΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟ,  IMMORTALS, DYNAMIC (Β’ όμιλος). Αντίστοιχα τους δύο ομίλους του Βόλλεϊ αποτελούν οι: «FAST FOOD «ΝΟΣΤΙΜΟ»,  DYNAMIC, «MOJO», ΚΥΝΗΓΟΙ, ROAD RUNNER, ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ «ΦΑΝΗΣ», ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ 1973 και FANTASTIC SIX (Α’ όμιλος) και  ΣΥΝDREAM TEAM,  BLACK CATS, ΣΑΒΟΥΡΙΑ, CAFÉ PYRAMIS, IKARIAM TEAM, ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ,  ΤΑ ΜΠΑΤΙΡΙΑ (Β’ όμιλος).

Το Τουρνουά θα ξεκινήσει την Δευτέρα 2 Ιουλίου και θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα καθώς θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3 Αυγούστου και το Σάββατο 4 Αυγούστου, με τους τελικούς στο μπάσκετ και στο βόλεϊ αντίστοιχα. Σημειώνεται πως την Παρασκευή 3 Αυγούστου, πριν την έναρξη του τελικού στο μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τρίποντων στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στη γραμματεία των αγώνων, καθημερινά μέχρι το Πέμπτη 2 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα των αγώνων φαίνεται στους παρακάτω πίνακες:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ