Συνελήφθη 22χρονη ROM για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Συνελήφθη, χθες (02.07.2012) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μία 22χρονη ημεδαπή ROM για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, η 22χρονη παραβίασε την πόρτα εισόδου διαμερίσματος πολυκατοικίας ιδιοκτησίας 25χρονου ημεδαπού εισήλθε εντός και αφήρεσε τιμαλφή (χρυσά κοσμήματα) και χρηματικό ποσό 180 ευρώ.

Δύο (2) ακόμη ημεδαπές ROMA, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, οι οποίες τράπηκαν σε φυγή καθόσον έγιναν αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη του,   ανέμεναν την 22χρονη ημεδαπή εκτός του διαμερίσματος παρέχοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο άμεση συνδρομή στην εκτέλεση της κλοπής (συνεργοί) και αναζητούνται.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις (3) ημεδαπές  ROMA αποπειράθηκαν επίσης να παραβιάσουν την πόρτα εισόδου διαμερίσματος ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού που βρίσκεται στην ίδια πολυκατοικία, πλην όμως δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους αφού η κάρτα που χρησιμοποιούσαν για την παραβίαση του διαμερίσματος έσπασε κι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την ενέργειά τους αυτή.

Στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις (4) χρυσές αλυσίδες, τρία (3) χρυσά δαχτυλίδια και μία (1) χρυσή λίρα, χρηματικό ποσό 180 ευρώ καθώς επίσης και είκοσι (20) δισκία ναρκωτικού φαρμάκου HIPNOSEDON τα οποία κατείχε παράνομα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ