Το πουλί που αναστάτωσε την Λίβερπουλ

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε μία επέλαση των Αμερικανών επιχειρηματιών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την αγορά διάφορων συλλόγων από οικογένειες και εταιρείες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Νέες πατρίδες σημαίνει νέα ήθη και έθιμα, οπότε διάφορες “αμερικανιές” στον τρόπο λειτουργίας των συλλόγων μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε…

Το κακό βέβαια είναι αυτές πως αν οι “αμερικανιές” είναι κακόγουστες, τότε οι αντιδράσεις παίρνουν μορφή τσουνάμι (κυρίως τα σχόλια των οπαδών/φιλάθλων) που δεν σταματούν με τίποτα.

Μία από αυτές τις… που περιγράψαμε πιο πάνω τέλος πάντων, πήρε σάρκα και οστά στην Λίβερπουλ του Αμερικανού επιχειρηματία Τζον Χένρι.

Σε παιδικό πάρτι λοιπόν που διοργάνωσε η Λίβερπουλ, την παράσταση έκλεψε η νέα μασκότ της ομάδας (Mighty Red), που θα κυκλοφορεί εντός αγωνιστικού χώρου.

Το όλο κόνσεπτ είναι ένα είδους πουλιού με αστραφτερό χαμόγελο και κεφάλι… δεινοσαύρου! Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχει γίνει στην Αγγλία. Τα σχόλια πάντως των φίλων της Λίβερπουλ είναι πραγματικά απολαυστικά. Ας δούμε μερικά…

  • “Τουλάχιστον βρήκαν τρόπο για να πιάσουν τόπο τα λεφτά του Κάρολ”

  • “Όσο πιο μεγάλη (η μασκότ) τόσο πιο γρήγορα θα φάει τα όνειρα μας”

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ