Ή είναι ηλίθιοι ή μας θεωρούν χαχόλους

Γράφει ο Γιάννης Παιδής

Δεν μπορούσα να πιστέψω στα αφτιά μου ακούγοντας τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Υποδομών και Μεταφορών και Δικτύων, Κ. Χατζηδάκη, αντί να μας ανακοινώνει το πώς θα λυθούν τα προβλήματα απορροφητικότητας του ΕΣΠΑ και της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, να αναφέρεται για μια ακόμη φορά στα προβλήματα απλά κάνοντας διαπιστώσεις που θα έκανε ο κάθε μελετητής της ελληνικής οικονομίας…

Φαίνεται ότι ο κ. Χατζηδάκης ξέχασε πως πριν από ένα μήνα ζήτησε την ψήφο των πολιτών για να λύσει τα προβλήματα της χώρας, και για μια ακόμη φορά, όπως άλλωστε έκανε και την περίοδο που ήταν υπουργός του Καραμανλή (2007 – 2009), επιδόθηκε στην ανέξοδη τακτική της παρουσίασης διαπιστώσεων που θα έκανε και η «κουτσή Μαρία».

Δυστυχώς ο κ. Χατζηδάκης, ή δεν κατάλαβε τις μεγάλες ευθύνες που ανέλαβε, ή με βάση τα όσα διδάχθηκε στις μεταπτυχιακές σπουδές του στην Πολιτική Επικοινωνία (καμία σχέση με το υπουργείο που ανέλαβε) στο Πανεπιστήμιο του Κεντ, προσπαθεί να μας δουλέψει και να κερδίσει πολιτικό χρόνο.

Όπως και να έχει το πράγμα, κακό για τη χώρα και το λαό να τους κυβερνούν άτομα, όπως ο Χατζηδάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ