Το νέο pop-πολιτικο-κοινωνικό-ρομαντικό-έπος-επιστημονικής-φαντασίας-για-όλη-την-οικογένεια του Παπακαλιάτη

«Είναι μια ερωτική ιστορία με φόντο την Αθήνα του σήμερα, μια ταινία που πραγματεύεται τον έρωτα και τη μοναξιά, που κοιτάζει με ρομαντισμό την αθωότητα της παλιάς Αθήνας, ένα παραμύθι για τις σχέσεις, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με το “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα” με την έννοια του ριμέικ ή του σίκουελ» είπε στο «Βήμα», ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της ταινίας «Αν…» Χριστόφορος Παπακαλιάτης,… για την καινούρια ταινία του η οποία σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του στον κινηματογράφο.

«Απλώς, αφηγητές αυτού του παραμυθιού είναι η Ελενίτσα και ο Αντωνάκης, το ζεύγος Κοκοβίκου της ταινίας “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα”, τους οποίους υποδύονται και πάλι η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Στη δική μου ταινία, κατά κάποιον τρόπο η μία γενιά δίνει τη σκυτάλη στην επόμενη σε μια εποχή που όλα μοιάζουν βιαίως να επιστρέφουν και πάλι στο τότε».

Για την ακρίβεια, όπως επισημαίνει ο κ. Παπακαλιάτης το «Αν…» αρχίζει με την Ελενίτσα και τον Αντωνάκη να απευθύνονται στο κοινό λέγοντας «Καλησπέρα σας, εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε μια ερωτική ιστορία. Δεν είναι η δική μας ιστορία αλλά το παιχνίδι του έρωτα στον χρόνο, είναι πάντα ίδιο και διαχρονικό».

Το ζευγάρι των νέων του «Αν…», του Δημήτρη και της Χριστίνας όπως είναι τα ονόματά τους, υποδύεται ο ίδιος ο Παπακαλιάτης και η Μαρίνα Καλογήρου, τα γυρίσματα άρχισαν στις 2 Απριλίου και πραγματοποιούνται αποκλειστικά στην Πλάκα.

Περισσότερα: lifo.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ