Ο Αμπελωνιακός απέκτησε διοίκηση και προπονητή

Μετά από τις αρχαιρεσίες που έγιναν τις προηγούμενες μέρες συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Αμπελωνιακού ο οποίος απέκτησε και νέο προπονητή τον κ. Βασίλη Νάρη. Η νέα διοίκηση του συλλόγου έχει ως εξής:

Πρόεδρος Μπακούλας Χρήστος

Αντιπρόεδρος Μηλιώνης Αλέξανδρος

Γεν. Γραμματέας Μπιζιώτας Χρήστος

Ταμίας Αγοραστός Κωνσταντίνος

Γεν. Αρχηγός Γκόβαρης Κωνσταντίνος

Έφορος υλικού Ναζίφης Κωνσταντίνος

Έφορος Ακαδημιών Μπαρμπής Βασίλειος

Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γκαμπέτας Αστέριος

Μέλος Βλαχάβας Νικόλαος

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου Κουτσούκης Αθανάσιος παραμένει στο πλευρό της διοίκησης και αναλαμβάνει θέματα οργάνωσης, επικοινωνίας και κτιριακών υποδομών στο αθλητικό κέντρο. Επίσης στο πλευρό της διοίκησης επιστρέφει και ο πρώην διοικητικός Κότης Δημήτριος με διάθεση για ολόπλευρη προσφορά.

Στόχοι της διοίκησης μεταξύ άλλων είναι η καλύτερη λειτουργία σε όλα τα επίπεδα που θα έχει σαν αποτέλεσμα καλύτερες υπηρεσίες για τους αθλητές αλλά και για τους φιλάθλους και η βελτίωση των υποδομών.

Η νέα διοίκηση εκτιμώντας τη γενικότερη κατάσταση και τις δυνατότητες του συλλόγου θεωρεί ότι ο Αμπελωνιακός θα πρέπει να κινηθεί ακόμη περισσότερο στη φιλοσοφία της προώθησης νεαρών ποδοσφαιριστών.

Στα πλαίσια αυτά ο σύλλογός μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναξη συνεργασίας με τον πιο κατάλληλο άνθρωπο στη θέση του προπονητή για το σκοπό αυτό. Πρόκειται για τον κύριο Νάρη Βασίλη με μεγάλη εμπειρία από διάφορους συλλόγους όλων των κατηγοριών και με διάθεση για επιστημονική δουλειά πάνω στο αντικείμενο του ποδοσφαίρου κυρίως στους πιο νέους ποδοσφαιριστές.

Μετά την κατάληξη του θέματος του προπονητή η ομάδα αρχίζει από σήμερα κιόλας τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο δυναμικό αλλά και με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους οι οποίοι θα πρέπει να καλύψουν τα κενά που θα δημιουργηθούν. Τέλος, να αναφέρουμε ότι αρκετοί θα είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από την ίδια την ακαδημία του συλλόγου και οι οποίοι θα πάρουν θέση πλέον στην αντρική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ