Την Κ. Γερακούδη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων

Τη Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπη Γερακούδη,  επισκέφθηκε Αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων που βρέθηκε στη Λάρισα. Την αντιπροσωπεία αποτελούσανε ο κ. Γ. Τσέκος, Συντονιστής των Ο-Π, ο κ. Τηλ. Σπασίδης, Οργανωτικός Υπεύθυνος Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και η κ. Ι. Κοντούλη, πρώην επικεφαλής της Εκλογικής Εκστρατείας.

Στη συνάντηση έγινε αναλυτική συζήτηση για τα θέματα της προστασίας των δασών, της δασοπυρόσβεσης και των πυρκαγιών στην ευρύτερη περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η σημασία της πρόληψης με το σωστό σχεδιασμό και την κινητοποίηση όλων των δυνάμεων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την κατάσταση του υδροφόρου ορίζοντα στη Θεσσαλία και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να αποφευχθεί  η μόλυνση των υπόγειων υδάτων από τα κατάλοιπα των γεωργικών φαρμάκων.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πολιτική και οικονομική  κατάσταση της χώρας και παρουσιάστηκαν οι θέσεις των Οικολόγων – Πράσινων για τα ζητήματα αυτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ