Την Πέμπτη τα εγκαίνια της Γιορτής Κρασιού στον Αμπελώνα

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου ξεκινούν οι εκδηλώσεις της 4ημερης γιορτής κρασιού Αμπελώνα. Την πρώτη ημέρα της γιορτής πέραν της τελετής των εγκαινίων θα εμφανιστούν τα χορευτικά συγκροτήματα των συλλόγων του δήμου Τυρνάβου, ενώ στις εκδηλώσεις κυριαρχεί η εμφάνιση του Δημήτρη Μπάση σε μια μεγάλη λαϊκή συναυλία…

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής;

Πέμπτη 30 Αυγούστου (Άλσος Αγίου Γεωργίου) η τελετή των εγκαινίων της  53ης  διοργάνωσης στις 9 το βράδυ.

Στην Α’ εξέδρα θα γίνει επίδειξη δημοτικών χορευτικών συγκροτημάτων πολιτιστικών συλλόγων του νέου δήμου Τυρνάβου και  της ευρύτερης περιοχής με δημοτική ορχήστρα υπό τους ήχους του κλαρίνου του γνωστού ερμηνευτή Βαγγέλη Πέγιου.

Θα ακολουθήσει για το κοινό λαϊκοδημοτικό γλέντι.

Παρασκευή 31 Αυγούστου στις  8 το βράδυ   Κλόουν, ταχυδακτυλουργοί  και διαδραστικά  παιχνίδια με το θίασο του Θάνου Καλιάκη.

Στη μεγάλη εξέδρα το συγκρότημα ομάδα νέων ταλαντούχων ερμηνευτών θα «τραγουδήσουν το σενάριο» υπό την  διεύθυνση του μαέστρου Θέμη Σαμαντζή. 

Επίσης, στη μεγάλη εξέδρα στις 10 το βράδυ ο βιρτουόζος του κλαρίνου  Νίκος Φιλιππίδης με την πολυμελή του  δημοτική ορχήστρα θα συνεχίσει το γλέντι μέχρι πρωίας.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου

Τους μικρούς επισκέπτες θα διασκεδάσει στη μικρή εξέδρα  ο γνωστός  ερμηνευτής, επί σειρά ετών, Θάνος Καλιάκης και η ομάδα του με την παραδοσιακή καλλιτεχνική έκφραση που προσφέρει το θέατρο Σκιών.

Στις 10.30 το βράδυ στη μεγάλη εξέδρα ο γνωστός ερμηνευτής του ποιοτικού λαϊκού τραγουδιού Δημήτρης Μπάσης και το καλλιτεχνικό του επιτελείο θα δώσουν μια μοναδική συναυλία για το κοινό.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου  στις 10.30 το βράδυ η Γιορτή Κρασιού κλείνει δυναμικά  και ελαφρολαϊκά. Το γνωστό συγκρότημα Τα Παιδιά της Πάτρας θα προσφέρουν επί τρεις ώρες  ένα πρόγραμμα καλύπτοντας όλο το φάσμα του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ