Συλλήψεις για κλοπές στη Λάρισα

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (30-08-2012) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, 21χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής και αναζητούνται ακόμη δύο συνεργοί του, 22χρονος ημεδαπός και ημεδαπός αγνώστων στοιχείων.

Ειδικότερα, ο 21χρονος μαζί με άλλους δύο συνεργούς του επιχείρησαν να αφαιρέσουν δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 29χρονου ημεδαπού, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα, καθώς έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και συνελήφθη ο 21χρονος από προστρέξαντες αστυνομικούς. Οι άλλοι δύο συνεργοί του 21χρονου τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 Κλοπή πορτοφολιού

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες (29-08-2012) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 39χρονος ημεδαπός για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 39χρονος εισήλθε σε κατάστημα ενδυμάτων στη Λάρισα  και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία 18χρονης ημεδαπής, αφαίρεσε από χώρο δοκιμαστηρίου το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και ένα -1- Δελτίο ταυτότητας.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στην 18χρονη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ