Πετυχημένη ανακύκλωση συσκευών στην Αγιά

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμα του Δήμου Αγιάς για την ανακύκλωση των ηλεκτρικών συσκευών. Στο πλαίσιο του Αγιώτικου πανηγυριού ο Δήμος Αγιάς σε συνεργασία με τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων Ν. Λάρισας και την «Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.» πραγματοποίησαν δράση γύρω από την ανακύκλωση των ηλεκτρικών συσκευών για την ενημέρωση και τη συμμετοχή των πολιτών.

Αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι έφεραν τη χαλασμένη τους ηλεκτρική συσκευή στους ειδικούς κάδους που στήθηκαν στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου ενώ για τις μεγάλες συσκευές ενημέρωναν τηλεφωνικά για τη μεταφορά τους την υπηρεσία καθαριότητας. Ο Δήμος Αγιάς από την πλευρά του «επιβράβευσε» μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στην ανακύκλωση προσφέροντάς τους μπλουζάκια και καπέλα.   

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις ηλεκτρικές συσκευές καθ’ όλη τη διάρκεια του Αγιώτικου πανηγυριού πραγματοποιήθηκε και ανακύκλωση λαμπτήρων.

Με το σύνθημα «Οι ηλεκτρικές συσκευές δεν είναι σκουπίδια! Δεν πετιούνται! Συλλέγονται» ο ΦΟΔΣΑ Ν. Λάρισας συνεχίζει την ανακύκλωση των ηλεκτρικών συσκευών και σε άλλους Δήμους του Νομού.  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ