Φεύγει ο Φ. Γενηκομσίου από το Π.Σ. και στη θέση του έρχεται ο Α. Αδάμου

Συνάντηση με τον τ. επικεφαλή της παράταξης Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία Ανταρσία για την Ανατροπή κ. Φάνη Γενηκομσίου είχε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Ο κ. Γενηκομσίου παραιτήθηκε από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου την οποία κατείχε επί ενάμιση χρόνο για να παραχωρήσει τη θέση του στον κ. Αντώνη Αδάμου ο οποίος τον αντικαθιστά στο ανώτατο αιρετό όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός ευχαρίστησε τον κ. Γενηκομσίου για τη δημιουργική συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και του ευχήθηκε καλή συνέχεια σε όποιο δρόμο επιλέξει ν’ ακολουθήσει από εδώ και στο εξής, τονίζοντας δε ότι η πόρτα της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι ανοικτή τόσο για εκείνον.

Απ’ την πλευρά του ο κ. Φάνης Γενηκομσίου ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη και του εξέθεσε τους λόγους της παραίτησής του καθώς όπως ανέφερε στόχος της παράταξης ήταν εξ’ αρχής να εφαρμοστεί μια κυκλική εναλλαγή των συμμετεχόντων στο Περιφερειακό Συμβούλιο έτσι ώστε να μπορέσουν να πάρουν και άλλα στελέχη εμπειρίες από την παρουσία τους εκεί. Έτσι γίνεται πράξη η αρχή της ανακλητότητας και της αιραιτότητας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ