Κ. Πουλάκης: Να εμποδίσουμε να βγει το φίδι από το αυγό του

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή της Χ.Α., Χρ. Αλεξόπουλου, για επικείμενη επίθεση της Χ.Α. στο παζάρι της Λάρισας, ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας», Κώστας Πουλάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Οι δηλώσεις του Βουλευτή Λάρισας της Χρυσής Αυγής Χρ. Αλεξόπουλου ότι στο παζάρι της Λάρισας τα πρωτοπαλλήκαρα της οργάνωσης θα επαναλάβουν τα έκτροπα που έγιναν στη Ραφήνα, στο Μεσολόγγι και στη Μεσσηνία, εγείρει μείζον θέμα για τη δημοκρατία στην πατρίδα μας.

Ως “Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας” πιστεύουμε ότι τα “τάγματα εφόδου” με τη λογική της αυτοδικίας και της υποκατάστασης των νόμων και των ελεγκτικών μηχανισμών μας οδηγούν στις σκοτεινές εποχές της ιστορίας τις οποίες τις ξεπεράσαμε με τους δημοκρατικούς αγώνες των πολιτών.

Η πολιτική της βίας που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή με φυλετικά και πολιτικά κριτήρια αποδεικνύει περίτρανα το εκκολαπτόμενο αυγό του φιδιού που θα πρέπει να εμποδίσουμε όλοι μαζί οι δημοκρατικοί πολίτες .

Καλούμε τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό να συγκαλέσει άμεσα Περιφερειακό Συμβούλιο για να καταδικάσουμε το φασιστικό κλίμα που επιχειρείται να εμπεδωθεί.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ