Πράγματα που θα έλεγα στο γιο μου

1. Είναι πιο δύσκολο να δεχτείς μια γροθιά από το να ρίξεις μια...

2. Βρες ανθρώπους που σε κάνουν να γελάς και ακολούθησε τους σαν ένα σκυλάκι. Το γέλιο είναι σαν βιταμίνη. Δεν μπορείς ποτέ να γελάσεις αρκετά.

3. Ένας άντρας που μπορεί και αγκαλιάζει νιώθει άνετα μέσα στο πετσί του.

4. Δεν είναι κακό να κοιτάς πορνό, αλλά το να κάνεις έρωτα με κάποια που σε ενδιαφέρει είναι χίλιες φορές πιο διασκεδαστικό.

5. Όταν αισθάνεσαι την ανάγκη να κλάψεις, από χαρά ή από πόνο, κάντο. Αν δεν αφήσεις αυτά τα δάκρυα να κυλήσουν, θα σκληρύνουν στο στήθος σου και θα σου είναι πολύ πιο δύσκολο να αγαπήσεις βαθιά, ακόμα κι αν το θέλεις.

6. Κοίταξε βαθιά στα μάτια αυτής που ερωτεύεσαι για να πάρεις μια γεύση από την ψυχή της.

7. Αφιέρωσε μέρος του χρόνου σου και σε ανθρώπους που είναι λιγότερο τυχεροί από εσένα. Θα αγαλλιάζει η ψυχή σου.

8. Ποτέ μη λες ψέματα για κάτι πραγματικά σημαντικό. Το πρώτο ψέμα θα σε αναγκάσει να πεις και δεύτερο και τρίτο για να κρύψεις την αλήθεια. Και κάθε φορά θα χάνεις ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού σας.

9. Βρες δουλειά που σε κάνει ευτυχισμένο. Αν μπορείς στην πορεία να αλλάξεις τον κόσμο, τόσο το καλύτερο.

10. Εάν έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο, κάντο. Θα κερδίσεις περισσότερα γνωρίζοντας ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσένα, από ότι αν γνώριζες μόνο ανθρώπους που είναι ίδιοι μ’ εσένα.

11. Θα κάνεις λάθη. Τόνους λαθών. Το πραγματικό ερώτημα είναι τί θα μάθεις από αυτά.

12. Μη βιαστείς να παντρευτείς. Το διαζύγιο είναι πραγματικά απαίσιο. Ένας καλός γάμος μπορεί να ξεκινήσει και όταν είσαι 21, αλλά και όταν είσαι 61.

13. Μη καπνίζεις. Δεν υπάρχει όμως κανένα κακό στο να καπνίζεις και κανένα κουβανέζικο πούρο κάπου κάπου.

14. Δεν χρειάζεται να είσαι αθλητής, αλλά το σώμα σου είναι ναός και θα πρέπει να το φροντίζεις, και να το χρησιμοποιείς για να εκφράζεις τον εαυτό σου.

15. Το ποτό με μέτρο μπορεί να είναι διασκεδαστικό. Ζήτησε βοήθεια αν ζαλιστείς ή κάνεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις.

16. Η ειλικρίνεια θα σε πάει πολύ μακριά σε αυτόν τον κόσμο. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν τα κότσια να πουν αυτό που σκέπτονται ανεξάρτητα από τις συνέπειες.

17. Πάντοτε να δίνεις στο κρεβάτι το δώρο γενεθλίων στη γυναίκα σου,.

18. Ο Θεός θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις άνετα και χαλαρά. Όχι να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου.

19. Το σεξ είναι υπέροχο, αλλά το να κρατάς αγκαλιά τη γυναίκα σου στη μέση της νύχτας είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα που κάθε άντρας μπορεί να έχει.

20. Ζήστε με πάθος. Κάνε όνειρα. Μην υποχωρήσεις.

21. Να θυμάσαι πάντα ότι σ ‘αγαπώ, ότι και να γίνει. Θα είμαι πάντα εκεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ