Ο μεγαλομικροτσουτσουνισμός των ΣΥΡΙΖΑιων

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γιάννης Παιδής

Από την Τρίτη ψάχνω να βρω διαπίστευση για να συμμετάσχω ως ερωτών δημοσιογράφος στη συνέντευξη που θα παραχωρήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρας, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη ΔΕΘ, και όχι επειδή έχω κάποιο βίτσιο για να τον δω από κοντά, ή για να του απευθύνω ερώτηση, αλλά επειδή εξακολουθώ να πιστεύω ακράδαντα ότι τα κεντρικά μέσα της Αθήνας τον αδικούν, και κατά συνέπεια σε όλους εμάς στην επαρχία, οι ειδήσεις που αφορούν το κόμμα του και τον ίδιο φιλτράρονται ή ακόμα – ακόμα και διαστρεβλώνονται…

Δυστυχώς όμως το αίτημά μου, παρά το γεγονός ότι είμαι μέλος Ενωσης Συντακτών, γεγονός που οδηγεί στην αδιαπραγμάτευτη παρουσία μου στο χώρο της συνέντευξης, απαντήθηκε ως εξής: «Η αίθουσα είναι μικρή και αν τα καταφέρεις θα μπεις μέσα. Οσο για την υποβολή ερώτησης στον πρόεδρο είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο…»

Σίγουρα η απάντηση των ΣΥΡΙΖΑιων είναι τέτοια που παραπέμπει σε συνήθειες και πρακτικές άλλης εποχής που αν μη τι άλλο, αποδεικνύουν ότι ακόμη και στον ΣΥΡΙΖΑ του 3 – 4% μέχρι πρότινος, κάποιοι πάτησαν το αβγό και ανέβηκαν στον ουρανό, ή ακόμη χειρότερα επιδεικνύουν έναν επικίνδυνο μεγαλομικροτσουτσουνισμό που μόνο κακά θα φέρει στη χώρα και το λαό.

Δυστυχώς τα στελέχη του κόμματος δεν μπορούν ακόμη να ξεφύγουν από τη λογική που λέει ότι μεγάλο και ισχυρό μέσο ενημέρωσης  δεν θα πρέπει να ενοχλείται από εκπροσώπους μικρού μέσου, ή ακόμη και από άνεργους δημοσιογράφους.

Κρίμα για το λαό που μετά από μια τέτοια δολοφονική κυβέρνηση έχει να ακουμπήσει σε μια αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία λατρεύει τις ισορροπίες και τους πάσης φύσεως δήθεν μεγάλους.

Εξυπακούεται ότι μετά από όλα αυτά δεν πρόκειται να ψάξω τρόπο για να παραστώ,  αφού από τα παραπάνω αποδεικνύεται ότι είναι χαμένος χρόνος να παρακολουθήσει κάποιος τη συνέντευξη Τσίπρα, γιατί άλλα θα λέει και άλλα θα εννοεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ