Γ. Κοντογιάννης: Ο χειμώνας θα είναι ο χειρότερος μετά την κατοχή

Με τον πλέον κυνικό τρόπο ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Κοντογιάννης μιλώντας πριν από λίγο στο MEGA παραδέχθηκε οτι ο φετινός χειμώνας θα είναι για τους Ελληνες ο χειρότερος χειμώνας μετά την κατοχή. Ανερυθρίαστα οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ Πρωτόπαπας και Χατζησωκράτης έδειξαν να συμφωνούν και συνέχισαν μαζί με το “γαλάζιο” βουλευτή να μιλούν υπέρ του μνημονίου και της αναγκαιότητας των μέτρων που οδηγούν στην πείνα και την εξαθλίωση. Τώρα αν περιμένατε κάποια σοβαρή αντίδραση από τους Καμπουράκη – Οικονομέα σίγουρα διαψευστήκατε αφού έχουν από καιρό σηκώσει τη σημαία του μνημονίου για την εξαθλίωση του λαού.

Δυστυχώς όμως και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στρατούλης που ενώ του πρόσφεραν τέτοιο δώρο για να έχει επιχειρήματα κατά του μνημονίου δεν είπε απολύτως τίποτα πέραν των γενικών που ακούμε από το κόμμα του κ. Τσίπρα και ακούσαμε και την Κυριακή στη ΔΕΘ.

Ποιος επιτέλους θα πει σε αυτούς τους κυρίους ότι όταν ένας λαός εξαθλιώνεται και πεθαίνει από την πείνα δεν έχει να ελπίζει σε τίποτα και ότι δεν ακούει τα επικοινωνιακά τους τρικ για δήθεν μεταρρυθμίσεις, πάταξη της φοροδιαφυγής και άλλα κενά περιεχομένου λόγια;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ