Σκανδαλώδεις προσλήψεις ημετέρων στο δήμο Τυρνάβου

Μπορεί η ανεργία στη χώρα μας να έχει χτυπήσει κόκκινο και η κρίση να μαστίζει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, κάποιοι όμως όπως ο δήμαρχος Τυρνάβου Νίκος Μαλάκος και όσοι τον στηρίζουν, συνεχίζουν τις παλαιοκομματικές τους τακτικές και προσλαμβάνουν ημετέρους έστω και με απευθείας αναθέσεις έργου για να ολοκληρώσουν εργασίες στο δήμο.

Κάτι τέτοιο έγινε και σήμερα με την δημοσιοποίηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ αποφάσεων του δημάρχου βάσει των οποίων για την Τεχνική Βοήθεια του δήμου Τυρνάβου στο ΕΣΠΑ μέσω της ΜΟΔ συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ έγινε ανάθεση σε άτομα μεταξύ των οποίων και ημέτεροι που συμμετείχαν είτε στο ψηφοδέλτιο του κ. Μαλάκου είτε είναι συγγενείς του.

Και για να μιλήσουμε συγκεκριμένα με την υπ’ αριθ. 294 απόφαση δημάρχου γίνεται απευθείας ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών Τοπογράφου Μηχανικού ΤΕ στην κ. Στυλιανή Μπλάντα, έναντι αμοιβής 12.300,00 Ευρώ με ΦΠΑ.

Η υπογραφή και η έναρξη της σύμβασης έγινε στις 17 – 09– 2012.

Με την υπ’ αριθ. 292 απόφαση δημάρχου γίνεται απευθείας ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών Λογιστή, στην κ. Ελένη Μαλάκου έναντι αμοιβής 12.300,00 ευρώ με ΦΠΑ.

Η υπογραφή και η έναρξη της σύμβασης έγινε στις 17 – 09– 2012.

Παράλληλα με την 296 απόφαση του δημάρχου έγινε απευθείας ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών Οικονομολόγου στην κ. Ζωή Ακριβούλη έναντι αμοιβής 8.610 ευρώ με ΦΠΑ, και με την 293 απόφαση δημάρχου έγινε απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών Μηχανολόγου Μηχανικού στον Θωμά Μπαγιάρα έναντι αμοιβής 4.490 ευρώ με ΦΠΑ.

Και από το κονδύλι των 50.000 ευρώ περισσεύουν 12.300 ευρώ σε κάποιον ακόμη θα κάνει ανάθεση για παροχή υπηρεσιών ο δήμαρχος.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε και για να μην την αδικήσουμε κανέναν, οτι η κ. Ακριβούλη ήταν αυτή η οποία φρόντισε για να έλθει το εν λόγω κονδύλι στο δήμο και επιπλέον συνέβαλε αφιλοκερδώς στη σύνταξη του επιχειρησιακού σχεδίου του δήμου Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ