Η Μπαρτσελόνα ζητά μόνο γυναίκες αεροσυνοδούς

Η ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει την Σπαρτάκ Μόσχας στο ξεκίνημα του Champions League, υπέβαλε αίτημα στις Τουρκικές Αερογραμμές – την επίσημη αεροπορική εταιρεία της ομάδας – ώστε το πλήρωμα να αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες αεροσυνοδούς…

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα κουράστηκαν, επειδή οι άνδρες αεροσυνοδοί των Τουρκικών Αερογραμμών δεν τους άφηναν να χαλαρώσουν, αφού συνεχώς, ή τους ζητούσαν αυτόγραφα, ή τις μπλούζες τους, ενώ πολύ συχνά, κάποιοι επιχειρούσαν να πιάσουν συζήτηση μαζί τους για παιγνίδια που έπαιξαν.

Σύμφωνα με την Hurriyet Daily News, η εταιρεία συμφώνησε να παρέχει πλήρωμα, που θα αποτελείται από 20 γυναίκες αεροσυνοδούς, σε όλες τις μελλοντικές πτήσεις, καθώς είναι λιγότερο πιθανό οι γυναίκες να εντυπωσιαστούν από την παρουσία των Lionel Messi, Andres Iniesta και David Villa στα αεροσκάφη.

Οι Τουρκικές Αερογραμμές έγιναν η επίσημη αεροπορική εταιρεία της Μπαρτσελόνα το 2010, πληρώνοντας πάνω από £ 6 εκατ. ευρώ για το προνόμιο της μεταφοράς του συλλόγου.
Η αεροπορική εταιρεία – η οποία εξυπηρετεί 160 διεθνείς και 41 εσωτερικούς προορισμούς – είναι επίσης χορηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγή: telegraph

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ