Ήταν έγκυος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

Όταν η Jennings Kerri Walsh κέρδιζε το τρίτο της χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο μπιτς βόλεϊ στους αγώνες του Λονδίνου, έπαιζε με ένα μυστικό: Ήταν πέντε εβδομάδων έγκυος. “Όταν έριχνα άφοβα το σώμα μου για να κατακτήσω το χρυσό για τη χώρα μας, ήμουν έγκυος,… και σήμερα είμαι 11 εβδομάδων,” είπε η Walsh Jennings.

Το μωρό θα γεννηθεί στις 9 Απριλίου, και θα είναι το τρίτο παιδί για την Walsh Jennings και τον σύζυγό της, Casey Jennings. Έχουν δύο γιους, 3 και 2 ετών.

Η Walsh Jennings, 34ετών, είπε στο TODAY.com ότι με τον Casey προσπαθούσαν να αποκτήσουν και τρίτο παιδί πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά δεν περίμενα να συμβεί τόσο γρήγορα.

Είπε ότι αισθάνθηκε «κυκλοθυμική και ευαίσθητη” στο Λονδίνο – περισσότερο από όσο θα μπορούσε να αποδοθεί στο άγχος του ανταγωνισμού και είχε τέσσερις ημέρες καθυστέρηση.
“Μάλλον είσαι έγκυος,” της είχε πει η συμπαίκτριά της Misty May-Treanor, και, όπως δείχνουν τα πράγματα, είχε τελικά δίκιο.

“Είμαι γενικά πολύ χαρούμενος άνθρωπος και τότε ήμουν υπερβολικά κυκλοθυμική,” δήλωσε η Walsh Jennings. “Νόμιζα ότι έφταιγαν το άγχος για τα παιχνίδια και το ταξίδι, αλλά ήξερα. Κάποια στιγμή, έχεις καθυστέρηση και αρχίζεις να αισθάνεσαι πράγματα. Κι εγώ σίγουρα κάτι αισθανόμουν στο Λονδίνο. “

Αλλά παρόλα αυτά, η εγκυμοσύνη της δεν την αποσυντόνισε καθόλου στο Λονδίνο. “Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις», είπε. Στην πραγματικότητα, η προοπτική ενός ακόμη μωρού ήταν ένα μεγάλο κίνητρο σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων.

Ο σύζυγό της, Casey, επίσης, επαγγελματίας παίκτης στο βόλεϊ, αστειεύεται λέγοντας ότι αποκτά ένα μωρό για κάθε χρυσό μετάλλιο.

“Σε τελική ανάλυση, αυτό ήταν το επόμενο στάδιο, η επέκταση της οικογένειάς μου», δήλωσε η Walsh Jennings. “Ήθελα να κερδίσω αυτό το τρίτο (μωρό και χρυσό).”

Περισσότερα: today

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ