ΔΕΥΑ Δράμας: Μειώμενα τιμολόγια ύδρευσης στο 78% των δημοτών

Με την παραλαβή των εκκαθαριστικών λογαριασμών της ΔΕΥΑΔ, οι οποίοι έχουν ήδη αποσταλεί στους κατοίκους του Δήμου Δράμας, γίνονται πλέον αισθητές οι μειώσεις των τιμολογίων για τις μικρές και μεσαίες καταναλώσεις που αποτελούν το 78% των εξυπηρετούμενων υδρομέτρων της πόλης. Η μείωση των τιμών στην ύδρευση έρχεται να στηρίξει τα νοικοκυριά του δήμου απέναντι στην κρίση.

«H οικονομική κρίση δεν χρειάζεται μιζέρια και εσωστρέφεια, αλλά τολμηρές αποφάσεις και πολιτικές που ανακουφίζουν τους δημότες. Η σωστή οικονομική διαχείριση δεν περνά αναγκαστικά από το τσεκούρωμα των παροχών προς τους δημότες, όπως κάποιοι επιμένουν να πιστεύουν ακόμη και σήμερα. Η κοινωνία μας χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ, αρωγό και συμπαραστάτη την Τοπική Αυτοδιοίκηση». Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Δράμας και πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Κυριάκος Χαρακίδης, ο οποίος μαζί με τον αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Γιώργο Καλαιτσίδη παραχώρησε κοινή συνέντευξη τύπου μιλώντας για την πολιτική μείωσης των τιμών στη ΔΕΥΑΔ αλλά και την κοινωνική ευθύνη της Επιχείρησης απέναντι στους Δραμινούς.

«Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δράμας ακολουθεί πια πολιτικές που δεν είναι προσανατολισμένες στις εισπρακτικές λογικές των προηγούμενων ετών. Σας διαβεβαιώνω ότι οι Δραμινοί αξίζουμε μία καλύτερη πόλη από αυτή που ζήσαμε τα τελευταία είκοσι χρόνια και θα την έχουμε», συμπλήρωσε.

Πηγή: aftodioikisi.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ