Παράνομη εταιρεία security στο παζάρι της Λάρισας

Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (25-09-2012) στο χώρο της εμποροπανήγυρης Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας τέσσερις ημεδαποί, δύο άνδρες ηλικίας 44 και 39 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 37 και 38 ετών, να παρέχουν υπηρεσίες ασφαλείας στο χώρο της εμποροπανήγυρης Λάρισας, χωρίς να πληρούν τις απαιτούμενες κατά το νόμο προϋποθέσεις.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στο χώρο της εμποροπανήγυρης Λάρισας, ο 44χρονος ιδιοκτήτης ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας κατελήφθη να παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας απασχολώντας για το σκοπό αυτό ως προσωπικό ασφαλείας με συγκεκριμένη στολή τους άλλους τρεις συλληφθέντες χωρίς την προβλεπόμενη έγκριση. Επιπλέον, δεν τους είχε εφοδιάσει με αλεξίσφαιρα γιλέκα, ενώ ο 39χρονος απασχολούνταν χωρίς να κατέχει τη σχετική άδεια εργασίας.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του νόμου ¨Περί Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας¨ (Ν. 2518/1997), θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ