Σήμερα στη Λάρισα η παρουσίαση του βιβλίου του Νικοπολίδη

Σήμερα και ώρα 7 μ.μ., στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο θα βρεθεί ο τερματοφύλακας και πρωταθλητής Ευρώπης, Αντώνης Νικοπολίδης ο οποίος θα παρουσιάσει την  αυτοβιογραφία του που τιτλοφορείται «Ο αγώνας της ζωής μου».Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Επιστημών Λάρισας σε συνεργασία με το γυμναστήριο Sprinter Λάρισας και το Nonna Rosa(italian food & style).

O Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι εκεί, να μιλήσει στο κοινό της Λάρισας, να ανταλλάξει απόψεις, να φωτογραφηθεί και να υπογράψει το βιβλίο του. Ερωτήματα που αφορούν στην καριέρα του, στην πορεία της ζωής του, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό την Εθνική ομάδα, για το πιο αδύνατο σημείο του, την χειρότερη ήττα της ζωής του, την πιο δύσκολη και την πιο όμορφη στιγμή της διαδρομής του, όλα βρίσκουν απαντήσεις μέσα από τις σελίδες της αυτοβιογραφίας του. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πρόκειται για τον πρώτο από τους ήρωες του Euro 2004 και κατά συνέπεια τους σούπερ σταρ της νέας γενιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δοκιμάζει να καταγράψει την κοινωνική και αθλητική διαδρομή του μέσα από μία αυτοβιογραφία.

Το βιβλίο «Αντώνης Νικοπολίδης – Ο αγώνας της ζωής μου» εκδίδεται από την MVPublications, μία εκδοτική εταιρία που αποκλειστικό στόχο έχει να καλύψει το χώρο της αθλητικής αυτοβιογραφίας (και σε δευτερεύοντα ρόλο της βιογραφίας) σε ελληνικό επίπεδο, μέσα από ένα διαφορετικό ύφος, όπου ο κοινωνικός ρόλος του εκάστοτε αθλητή, αναδεικνύεται ισάξιος της αθλητικής οντότητάς του. Διότι οι μεγάλοι Έλληνες άνθρωποι των σπορ, έχουν πολλά να διδάξουν στους διαδόχους τους μέσα από προσωπικά βιώματα και στάσεις ζωής, που ίσως να μην αφορούν αποκλειστικά αθλητικούς άθλους.

Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα διατεθούν, για τη ζωή ενός φίλου του Αντώνη και συγκεκριμένα του Δημήτρη Χαλαστάρα,  για τον οποίο είναι και αφιερωμένη η συγκεκριμένη παρουσίαση, αφού  φιλοξενείται  στο κέντρο αποθεραπείας «ΑΡΩΓΗ»  στη Νίκαια Λάρισας, όπου επί δώδεκα χρόνια μετά από ένα σοβαρό ατύχημα είναι πρωταθλητής ζωής και παλεύει όχι για ένα μετάλλιο αλλά για να σταθεί στα πόδια του.

Την παρουσίαση και την οργάνωση της εκδήλωσης επιμελείται η Μαρία Μπέλτσιου (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων  Sprinter ).Τον συντονισμό της παρουσίασης έχει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Βουλάγκας. Για το βιβλίο του Αντώνη Νικοπολίδη και για την πορεία του θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Κέλλας.

Πηγή: Ημερήσιος Κήρυκας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ