Ενδονοσοκομειακή επιμόρφωση στο ΓΝ Λάρισας

Ετήσιο πρόγραμμα  ενδονοσοκομειακής επιμόρφωσης οργανώθηκε από τα τμήματα ΩΡΛ και Οδοντιατρικής  του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, με τη συνεργασία των διευθυντών των κλινικών και των τμημάτων του Νοσοκομείου.

Το πρόγραμμα που εξυπηρετεί στόχους όπως η δια βίου μάθηση, η μετεκπαιδευτική κατάρτιση, η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για το προσωπικό του νοσοκομείου είναι ένα πρόγραμμα πλουραλιστικό, διεπιστημονικό και στοχευμένο πάνω σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινή διαχείριση θεμάτων στο χώρο του Νοσοκομείου και γενικά στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Οι διευθύντριες της ΩΡΛ και της Οδοντιατρικής, κ.κ. Ελευθερία Γκλέτσου και Μαρία Σερέτη αντίστοιχα, εκπόνησαν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, στο οποίο θα υπάρχουν εισηγήσεις από εξειδικευμένους ιατρούς και νοσηλευτές, αλλά και από άλλους επιστήμονες και υψηλόβαθμα στελέχη που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας.

Για την άρτια διοργάνωση του προγράμματος υπήρξε η συνδρομή της διοίκησης και των διευθυντών του ιδρύματος.

Η έναρξη του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, στις 13:30, στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ