Νεαρή Βραζιλιάνα πουλάει την παρθενιά της για να βοηθήσει τους άστεγους

Μία 20χρονη φοιτήτρια από τη Βραζιλία έχει βρει έναν μοναδικό τρόπο για να συγκεντρώσει χρήματα για τις άστεγες οικογένειες της περιοχής της, τη Santa Catarina: Πουλάει στο Διαδίκτυο την παρθενιά της. Η κίνηση αυτή τράβηξε την προσοχή πολλών και συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια…

Όταν η Catarina Migliorini είδε μια διαφήμιση για ένα ντοκιμαντέρ πριν από δύο χρόνια, αποφάσισε να κάνει αίτηση. Το ντοκιμαντέρ είχε το τίτλο Ζητούνται Παρθένες και οι συμμετέχοντες θα δημοπρατούσαν την παρθενιά τους στο Διαδίκτυο.

Η Migliorini Folha είπε:
“Ο πλειοδότης που θα κερδίσει θα έχει το δικαίωμα να περάσει τουλάχιστον μια ώρα μαζί μου. Αν θα κρατήσει περισσότερο, θα εξαρτηθεί από τη στιγμή. Δεν θα μπορεί να πραγματοποιήσει τις φαντασιώσεις του, ή να χρησιμοποιήσει ερωτικά παιχνίδια, τίποτα. Είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό. Μπορεί να πάρει μόνο την παρθενιά μου, τίποτα περισσότερο. Μπορούμε να μιλήσουμε. Αλλά όχι φιλιά. Το φιλί δεν είναι μέρος της συμφωνίας. Φαντάζομαι ότι θα είναι ένας άνθρωπος μεγαλύτερός μου.”

Η Migliorini πρέπει να υποβληθεί σε γυναικολογική εξέταση για να αποδείξει ότι είναι παρθένα. Τόσο η ίδια όσο και ο πλειοδότης, θα εξεταστούν για σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.
Σύμφωνα με το Fox News Latino το «γεγονός» θα συμβεί στον …αέρα, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από την Αυστραλία στις ΗΠΑ, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν τυχόν νόμοι για την πορνεία.

Καταγγελίες ότι η συμμετοχή της σε ένα τέτοιο εγχείρημα την μετατρέπει σε πόρνη, δεν αποτρέπει τη Migliorini. Όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε χρησιμοποιώντας τη φράση του Αμερικανού φιλόσοφου, Henry David Thoreau:

«Η κοινή γνώμη είναι ένας αδύναμος τύραννος συγκρινόμενη με τη δική μας προσωπική γνώμη.”

Συνέχισε λέγοντας ότι η συνείδησή της είναι ήσυχη και:
“Είμαι υπεύθυνη για τον εαυτό μου και το σώμα μου. Οι άνθρωποι που με καταδικάζουν θα πρέπει να ανησυχούν περισσότερο για αυτούς που πεινούν ή έχουν την ανάγκη κάποιας βοήθειας. “

Η Migliorini, επίσης, δήλωσε ότι πολλές γυναίκες χάνουν την παρθενιά τους με «φθηνούς» τρόπους.
“Πολλοί άνθρωποι συναντούν αγνώστους σε μπαρ, κάνουν σεξ το ίδιο βράδυ και δεν θυμούνται τίποτα την επόμενη μέρα. Άλλοι χάνουν την παρθενιά τους με φίλους και στη συνέχεια τα πράγματα αλλάζουν. Για μένα, το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή  είναι να μη βλάπτεις τους άλλους. “

“Για μένα, δεν είναι πορνεία. Όταν κάποιος κάνει κάτι μία φορά στη ζωή του, αυτό δεν θεωρείται επάγγελμα. Εάν τραβήξετε μια φωτογραφία και βγει καλή, δεν είστε φωτογράφος εξαιτίας της.”

Χρήστες του Facebook όμως έχουν διαφορετικές απόψεις:

– “Όταν πληρώνεσαι για σεξ, ΕΙΝΑΙ πορνεία, δεν υπάρχει άλλη λέξη για αυτό”

– “Δεν έχει σημασία πώς το σερβίρεις. Πρόκειται για ξεκάθαρη περίπτωση πορνείας. Σύμφωνα με πολυάριθμα λεξικά ο ορισμός της πορνείας είναι απλός:” Εκείνος που ζητά και δέχεται πληρωμή για σεξ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ