Παραμένουν σε λειτουργία οι ΔΟΥ Τυρνάβου και Αγιάς

Εφερε αποτελέσματα η συνάντηση που έκλεισε με τον υφυπουργό Οικονοιμικών κ. Μαυραγάνη ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Θ., Ψύρρας για το μέλλον των ΔΟΥ Τυράβου και Αγιάς και η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι με τη συμμετοχή και των δημάρχων Τυρνάβου και Αγιάς Ν. Μαλάκου και Αντ. Γκουντάρα αντίστοιχα αλλά και του πρώην δημάρχου Τυρνάβου Αθ. Νασίκα, αφού ο κ. Μαυραγάνης έδειξε να κατανοεί τα προβλήματα που δημιουργεί το κλείσιμο των δύο υπηρεσιών και ξεκαθάρισε ότι αναστέλλει την απόφαση και οι δύο ΔΟΥ παραμένουν σε λειτουργία προς το παρόν τουλάχιστον.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στον υφυπουργό ο βουλευτής και οι τρεις αυτοδιοικητικοί, δεν είναι δυνατόν να προχωρά το υπουργείο σε κλείσιμο εφοριών που και παραγωγικές είναι αλλά το κυριότερο εξυπηρετούν χιλιάδες πολίτες που αν ισχύσει το λουκέτο θα υποστούν μεγάλες ταλαιπωρίες για φορολογικές τους υποθέσεις. Μάλιστα υποστήριξαν ότι η απόφαση για το κλείσιμο πάρθηκε πρόχειρα και χωρίς κάποια μέριμνα για το πώς θα εξυπηρετηθούν οι φορολογούμενοι.

Ο κ. Μαυραγάνης έδειξε να κατανοεί ότι το κλείσμο των δύο ΔΟΥ θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά ποου θα λύσει και σημείωσε ότι ξαναστέλνει την απόφαση για το λουκέτο πίσω στην επιτροπή που έχει συσταθεί για το θέμα της αναδιάρθρωσης των ΔΟΥ στο υπουργείο, με στόχο να αναζητηθεί λύση στο πρόβλημα της εξυπηρέτησης των φορολογούμενων. Μάλιστα διευκρίνισε ότι μέχρι να δώσει νέο πόρισμα η επιτροπή οι δύο ΔΟΥ θα παραμείνουν σε λειτουργία, όπως ήταν μέχρι σήμερα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη έληξε η κατάληψη στη ΔΟΥ Τυρνάβου ενώ τόσο ο κ. Ψύρρας όσο και οι τρεις αυτοδιοικητικοί δήλωσαν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της συνάντησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ