Επίσκεψη των αποστράτων αεροπορίας στον Αρχηγό Τ.Α.

Το νέο Αρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) κ. Ευάγγελο Τουρνά επ’ ευκαιρία της αναλήψεως των νέων καθηκόντων του, επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Παραρτήματος Λάρισας, της Ενωσης Αποστράτων Αεροπορίας.  Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αντιπτέραρχος κ. Χρήστος Βάγιας εκ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ., αφού καλωσόρισε το νέο Αρχηγό, του ανέφερε, εκτός των άλλων, τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Παράρτημα Λάρισας και ειδικότερα αναφέρθηκε στην οικονομική αδικία που υφίστανται την περίοδο αυτή οι αποστρατευθέντες με αίτησή τους που είναι κάτω των 55 ετών και δεν έχουν συμπληρώσει 35ετία (μείωση 40% της σύνταξης για το ποσό πάνω από 1000 €). 

Ο κύριος Αρχηγός με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον κ. Βάγια και τα μέλη του ΔΣ για την ευγενική επίσκεψη και τις εγκάρδιες ευχές τους και υποσχέθηκε ότι θα πράξει το καλύτερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Παράρτημα Λάρισας.    

Τέλος, ο Πρόεδρος κ. Βάγιας και τα μέλη ευχαρίστησαν με τη σειρά τους τον Αρχηγό για την κατανόηση των προβλημάτων τους και για την υπόσχεση της επίλυσης των προβλημάτων τους και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Η συνάντηση του νέου Αρχηγού με τους εν αποστρατεία συναδέλφους του, ήταν εγκάρδια, φιλική και ειλικρινής και οι απόστρατοι, έφυγαν από το Αρχηγείο με γεύση ικανοποίησης και συγκρατημένης αισιοδοξίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ