6 τρόφιμα που χαρίζουν επίπεδη κοιλιά

Προσθέστε αυτά τα τρόφιμα στη διατροφή σας για να δείτε τα κιλά σας να λιώνουν μέρα με τη μέρα…

1. αυγά
Ξεχάστε τα δημητριακά: Τρώτε αυγά και μπέικον το πρωί μπορεί να σας βοηθήσουν να ελέγξετε την πείνα σας μέσα στην ημέρα.

2. μήλο
Ερευνητές από το Penn State ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν ένα μεγάλο μήλο 15 περίπου λεπτά πριν από το μεσημεριανό έπαιρναν 187 λιγότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια του γεύματος σε σχέση με εκείνους που δεν έτρωγαν μήλο. ροτέρων. (Τα μήλα είναι περίπου 128 θερμίδες.)

3. γκρέιπ φρουτ
Σε μια πρόσφατη μελέτη, στο Louisiana State University επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν μισό γκρέιπφρουτ τρεις φορές την ημέρα έχασαν 4 κιλά σε 12 εβδομάδες

4. καφές
Ο καφές μειώνει την όρεξη σας, αυξάνει το μεταβολισμό σας, και σας γεμίζει αντιοξειδωτικά. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Physiology & Behavior διαπίστωσε ότι ο μεταβολισμός των ανθρώπων που πίνουν καφέ με καφεΐνη είναι 16% πιο γρήγορος από εκείνους που δεν πίνουν.

5. χοιρινές μπριζόλες
Ανά γραμμάριο πρωτεΐνης, οι χοιρινές μπριζόλες περιέχουν σχεδόν πέντε φορές περισσότερο σελήνιο -ένα βασικό μεταλλικό στοιχείο που είναι συνδεδεμένο με χαμηλότερο κίνδυνο καρκίνου του προστάτη- από το βοδινό κρέας, και διπλάσιο από το κοτόπουλο.

6. Τυρί με πλήρη λιπαρά
Αυτό το γαλακτοκομικό προϊόν αποτελεί μια εξαιρετική πηγή καζεΐνης-ένα από τα καλύτερα θρεπτικά συστατικά για τη δημιουργία μυών – που μπορείτε να φάτε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ