Ν. Μαλάκος: Εγκαινίασε ΚΑΠΗ που προϋπήρχε και λειτουργούσε για δεκαετίες!!!

Με κάθε επισημότητα και κυριολεκτικά με τυμπανοκρουσίες ο δήμαρχος Τυρνάβου έχοντας ύφος 100 καρδιναλίων εγκαινίασε την Κυριακή το ΚΑΠΗ του Αμπελώνα που λειτουργεί στον ίδιο χώρο εδώ και δεκαετίες. Αιτία για τα εγκαίνια και τις φανφάρες το γεγονός ότι ένα κομμάτι του παλιού ΚΑΠΗ δόθηκε στην ΑΤΕ και αυτό το χαμένο κομμάτι αναπληρώθηκε από το κομμάτι στο ίδιο κτίριο που φιλοξενούσε τα προηγούμενα χρόνια το «Αμπελώνειο». Ουσιαστικά το μόνο που έγινε ήταν ότι γκρεμίστηκε ένας τοίχος και κτίστηκε ένας άλλος σε υπάρχουσα οικοδομή και στη συνέχεια βάφτηκε. 

Ε αυτό το μέγιστο έργο εγκαινίασε την Κυριακή ανερυθρίαστα ο δήμαρχος κάνοντας μια ομιλία που θύμιζε πολιτικούς της δεκαετίας του  ‘50 ή του ’60. Και σαν να μην έφτανε ότι έφερε μαζί του σύσσωμη τη δημοτική του ομάδα, κουβάλησε και τη φιλαρμονική ενώ στο τέλος κερνούσε και εργολάβους.

Αυτοί δυστυχώς είναι οι σύγχρονοι Μαυρογιαλούροι και δυστυχώς τέτοιοι Μαυρογιαλούροι σαν τον Ν. Μαλάκο κυβερνούν έναν ιστορικό δήμο όπως είναι ο δήμος Τυρνάβου, και είναι έτοιμοι να εγκαινιάζουν και κτίρια που βάφονται ή συντηρούνται….

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ