ΣΥΡΙΖΑ: Αντίσταση η μόνη απάντηση στη βαρβαρότητα

Συγκέντρωση και πορεία, με αφορμή την έλευση της Α. Μέρκελ στην Αθήνα, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης 9/10 τα μέλη, οι νεολαίοι /ες και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Λάρισας, παρούσας και της βουλευτίνας Ηρώς Διώτη, διαμαρτυρόμενοι για την επικοινωνιακή επίσκεψη-πρόκληση της καγκελαρίου της Γερμανίας στην χώρα, που ήρθε  να προσφέρει «ευρωπαϊκή στήριξη» στην καταρρέουσα, συγκυβέρνηση του Α. Σαμαρά για να επιβιώσει και να «περάσει» το πακέτο των 14,5 δισ.

Όπως τονίστηκε, «απέναντι σε αυτή τη βαρβαρότητα δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον αντίσταση. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη από έναν παλλαϊκό ξεσηκωμό για να μην περάσουν τα νέα ανθρωποκτόνα μέτρα.

Στον αντίποδα του νεοφιλελεύθερου δρόμου της εξαθλίωσης των λαών και της αποδόμησης της Ευρώπης, οι σημερινές μαζικές συγκεντρώσεις των εργαζομένων και της νεολαίας σε όλες τις πόλεις της χώρας, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στην τρικομματική συγκυβέρνηση, ότι φτάνει στο τέλος της. Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ διεκδικεί μαζί με όλη την κοινωνία, την ακύρωση των μνημονίων, την εθνικοποίηση – κοινωνικοποίηση των τραπεζών, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, την αποκατάσταση και αναβάθμιση μισθών-συντάξεων και κοινωνικών παροχών, τη στήριξη του κοινωνικού κράτους, τη φορολόγηση του κεφαλαίου και τη θέσπιση ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ