Βοσνιακό… παραλήρημα!

Οι Βόσνιοι… ξέφυγαν και ο Τύπος παραληρεί τονίζοντας στους οπαδούς της ομάδας πως πρέπει να προσέχουν γιατί η βία και η εγκληματικότητα ανθίζουν σε Αθήνα και Πειραιά…

«Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι Έλληνες χούλιγκαν, ο φανατισμός είναι απίστευτος και συχνά υπερβαίνει τα όρια της λογικής. Είναι βίαιος και προκαλούν αντίπαλους οπαδούς. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αντιδράσει ο κόσμος στον… πρωτογονισμό των αντιπάλων στις κερκίδες. Όσοι έχουν εισιτήρια σε θύρα Ελλήνων δεν πρέπει να είναι εκδηλωτικοί» ήταν το αρχικό σχόλιο του ανταποκριτή στην Αθήνα της ιστοσελίδας «scsport». 

Ωστόσο, το… παραλήρημα συνεχίστηκε, φοβίζοντας τους Βόσνιους για τις συνθήκες που επικρατούν σε Αθήνα και Πειραιά.

«Όσον αφορά τη διαμονή σας στην Αθήνα, πρέπει να είστε σε ομάδες. Το κέντρο έχει κακοποιούς και κλέφτες, με συνέπεια οι ξένοι να κινδυνεύουν. Να προσέχετε τους χούλιγκαν της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο κέντρο της Αθήνας. 

»Στον Πειραιά δεν πρέπει να κινείστε στα δρομάκια, οι κακοποιοί παραμονεύουν, ενώ αν βρείτε μπροστά σας οπαδούς του Ολυμπιακού μην πείτε κάτι για Παναθηναϊκό, το μίσος είναι απερίγραπτο. Όταν βέβαια, παίζει η Εθνική, οι οπαδοί είναι ενωμένοι εναντίον των αντιπάλων» τονίζει ο Βόσνιος ανταποκριτής, ο οποίος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα υποστηρίζοντας πως τα αυτοκίνητα των  οπαδών της ομάδας πρέπει να είναι πολύ μακριά από το Καραϊσκάκη!!

Πηγή:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ