Προσωρινή Σ.Ε. Λάρισας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Παρουσιάστηκε σήμερα η προσωρινή επιτροπή Λάρισας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Την επιτροπή απαρτίζουν οι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  – Τασιόπουλος Γιώργος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  – Δράκος Λάμπρος

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – Παπαιωάννου Στέργιος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  – Νικολάου Σπύρος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ  – Κωτσής Ηλίας

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – Γκανάτσιος Αντώνης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ – Γιάννης Ράπτης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ – Γκούγκος Δημήτρης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ – Χουλέβας Ανδρέας

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ – Μπαλαμπάνης Διονύσης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ – Μπουρντένας Δημήτρης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – Πινακάς Απόστολος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – Μουρτζούδης Στέφανος

Μιλώντας στην εκδήλωση ο συντονιστής Θεσσαλίας Μ. Σακελάρης ανέφερε: «Οι υποψήφιοι Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών του νομού και χιλιάδες πολίτες απ’ άκρη ως άκρη του νομού, στέλνουμε σήμερα μήνυμα ελπίδας και ανατροπής και είμαστε ένα μόνο κομμάτι των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που ‘’συναντηθήκαμε’’ αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια, στον νέο Έλληνα και την νέα Ελληνίδα, στον συνταξιούχο και στον ελεύθερο επαγγελματία, στην άνεργη μητέρα, στον εργαζόμενο τον αγρότη τον κτηνοτρόφο».

Από την πλευρά του ο προσωρινός πρόεδρος Γ. Τασιόπουλος υποστήριξε τα εξής:

‘’Η χώρα μας βιώνει το χειρότερο εφιάλτη της μεταπολεμικά. Έναν εφιάλτη που έχει οδηγήσει την ελληνική κοινωνία στην εξαθλίωση κ το μαρασμό. Φτώχεια, ύφεση κ ανεργία συνθέτουν ένα ζοφερό σκηνικό κ καθιστούν το μέλλον το δικό μας κ των παιδιών μας άδηλο. Το σάπιο κ διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που εξέθρεψε και δημιούργησε την κρίση αδυνατεί να δώσει λύσεις κ παραπαίει δέσμιο των επιταγών των ξένων αφεντικών στους οποίους έχει παραχωρήσει την κυριαρχία της χώρας.

Οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπίζονται ως αριθμοί κι όχι σαν ανθρώπινες ψυχές. Εμείς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με συνέπεια και αποφασιστικότητα θα αγωνιστούμε για να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας. Θα αγωνιστούμε για να ξανακερδίσουμε την εθνική μας περηφάνια και να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Θα αγωνιστούμε για να έχουμε εμείς κ τα παιδιά μας δικαίωμα σε ένα καλύτερο αύριο’’

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ