Οι πιο δημοφιλείς θέσεις ύπνου για τα ζευγάρια και τί σημαίνουν

Ελευθερία: Πλάτη με πλάτη, αλλά χωρίς να ακουμπάνε ο ένας τον άλλο: Αυτό το ζευγάρι αισθάνεται συνδεδεμένο και ταυτόχρονα αρκετά ανεξάρτητο ώστε να κοιμούνται χωριστά. Έχουν συνηθίσει ο ένας την παρουσία του άλλου και δέχονται τις συνήθειες του ύπνου του συντρόφου τους…

Λατρεία: Πλάτη με πλάτη, αλλά να ακουμπάνε μεταξύ τους: Αυτό το ζευγάρι νιώθει άνετα, οικεία και χαλαρά. Μια δημοφιλής θέση σε νέες σχέσεις.

Κουτάλια: Ο άντρας είναι το «κουτάλι» και η γυναίκα κουλουριάζεται μέσα του. Αυτή είναι μια παραδοσιακή θέση, στην οποία το αρσενικό παίρνει το προβάδισμα και προστατεύει τη σύντροφό του. Στα παραδοσιακά «κουτάλια», τα ζευγάρια κοιμούνται στην εμβρυϊκή θέση και κουλουριασμένα. Αυτή η θέση επιλέγεται από τα ζευγάρια κατά τα πρώτα χρόνια της σχέσης ή του γάμου τους. Δείχνει έντονη σεξουαλικότητα και το αίσθημα ασφάλειας στη σχέση.

Συζήτηση στο μαξιλάρι: Πρόσωπο με πρόσωπο. Η θέση αυτή δείχνει ανάγκη για επαφή και συζήτηση στο κρεβάτι.

Ο κόμπος των εραστών: Πρόσωπο με πρόσωπο, τα πόδια πλεγμένα για 10 λεπτά και στη συνέχεια τα ζευγάρια χωρίζουν για να κοιμηθούν. Αυτή η θέση δείχνει ανεξαρτησία με αγάπη, οικειότητα, αγάπη και σεξουαλική δραστηριότητα – ακόμη και αν το ζευγάρι απομακρύνεται για να κοιμηθεί.

Κουτάλια – Γυναίκες: Κουτάλια με τη γυναίκα έξω. Στη θέση αυτή η γυναίκα παίρνει το προβάδισμα και προστατεύει τον άντρα της ενώ κοιμάται.

Οι Εραστές: Πρόσωπο με πρόσωπο με τα πόδια πλεγμένα όλη νύχτα. Αυτή είναι μια θέση …όνειρο, όπου δεν μπορείτε να αντέξετε να χωριστείτε καθώς κάθε στιγμή μαζί μετράει. Μια θέση για όσους γεννήθηκαν ρομαντικοί.

Ρομαντισμός: Η γυναίκα έχει το κεφάλι και το χέρι στο στήθος του άνδρα της. Αυτή είναι δημοφιλής σκηνή από Χολιγουντιανή ταινία. Μια θέση που προτιμάται στις νέες σχέσεις ή μετά από έρωτα. Αντιπροσωπεύει τη νέα ή αναζωπυρωμένη αγάπη.

Superwoman: Η γυναίκα βρίσκεται απλωμένη σαν αστερίας και ο άνδρας κρέμεται έξω από το κρεβάτι. Η γυναίκα κυβερνά στο κρεβάτι, της αρέσει που έχει το …χώρο της. Ο άντρας παίρνει δευτερεύοντα ρόλο και της αφήνει το χώρο.

Superman: Ο άνδρας βρίσκεται απλωμένος σαν αστερίας και η γυναίκα κρέμεται έξω από το κρεβάτι. Σε αυτή τη θέση ο άνδρας είναι ο βασιλιάς του κρεβατιού, του αρέσει να περνάει το δικό του, και η γυναίκα το θεωρεί υποχρέωσή της να του το επιτρέπει.

Πηγή: The Telegraph

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com