Σπουδαίοι καλλιτέχνες εκθέτουν στο οινοποιείο “Αμπέλου Τέχνη” του Θ. Σταυράκη στον Τύρναβο

Το οινοποιείο ΑΜΠΕΛΟΥ ΤΕΧΝΗ στο Τύρναβο θα φιλοξενήσει στο χώρο του από τις 18 Νοεμβρίου έως και τις 2 Δεκεμβρίου, τους δύο Λαρισαίους ζωγράφους, Salvador Σωτήρη Γεροκώστα και Μελά Καραγιάννη και τη χαράκτρια Εύα Βασδέκη στην παρουσίαση της εικαστικής ενότητας με τίτλο «LINKS». Οι δύο ζωγράφοι έχουν συνεργαστεί πάμπολες φορές σε εικαστικές παρουσιάσεις στη Λάρισα.

Η ιδιαιτερότητα της έκθεσης είναι ο εναλλακτικός χώρος υψηλής αισθητικής του οινοποιείου ΑΜΠΕΛΟΥ ΤΕΧΝΗ (Ευθυμίας Γουνιτσιώτου 48, Τύρναβος) που θα φιλοξενήσει τα έργα των καλλιτεχνών που απεικονίζουν ρεαλιστικές φόρμες και άλλοτε σουρεαλιστικές απόψεις για τη ζωή και το όνειρο. Οι καταξιωμένοι ζωγράφοι μέσα από αυτή τη δουλειά τους προσπαθούν να μεταφέρουν σε εικόνα τις απόψεις τους με ιδιαίτερες γραμμές και χρωματικές αντιθέσεις.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 7μ.μ. ενώ η έκθεση θα είναι ανοιχτή κάθε Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή από 7μ.μ. – 10μ.μ. (έως τις 2 Δεκεβρίου).

Την οργάνωση και συντονισμό της έκθεσης έχει η εταιρία SK Boutique Agency. Πληροφορίες για την προσέλευση στο χώρο: 24920.22700

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ