Ο δήμος Αγιάς τιμά την Εθνική Αντίσταση

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης στο Δήμο Αγιάς, ενώ το Σάββατο 24 Νοεμβρίου θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός προς τιμήν των Αγιωτών Αγίων. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στις 5 μ.μ., θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός προς τιμή των Αγιωτών Αγίων προεξάρχοντος του Αρχιμ.  Επιφάνειου Οικονόμου Ιεροκήρυκος της  Μητροπόλεως Δημητριάδος, και περιφορά της ιερής εικόνας τους μετά αρτοκλασίας.

Την Κυριακή 25  Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί γενικός σημαιοστολισμός Δημοσίων, Δημοτικών, καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών από της 8ης πρωϊνής μέχρι και της δύσης του ηλίου. Φωταγώγηση  Δημοσίων, Δημοτικών, καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών από της  δύσης του ηλίου μέχρι  τις  πρωϊνές ώρες της επομένης της εορτής.

Στις 7:30 π.μ. θα τελεστεί Πανηγυρικός Όρθρος, 10:30 π.μ. άφιξη επισήμων και έναρξη Δοξολογίας στο Μητροπολιτικό  Ναό Αγίων Αντωνίων, 11 π.μ. ομιλία με θέμα την Εθνική Αντίσταση.

Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης που βρίσκεται στη θέση «Σωτηρίτσα» επαρχιακή οδός Αγιάς – Αγιοκάμπου και κατάθεση στεφάνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ