Πανθεσσαλική έκθεση PROJECT DIN A4 στο Μουσικό σχολείο Λάρισας

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας, μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης και δεύτερης ομαδικής έκθεσης έργων τέχνης συναδέλφων εικαστικών (ΠΕ08) ν. Λάρισας, που οργάνωσε το 2011 και 2012, προγραμματίζει για φέτος την 1η πανθεσσαλική έκθεση  PROJECT DIN A4   με θέμα: «Η ΜΟΥΣΙΚΗ».

Το PROJECT DIN A4 αποτελεί έκθεση έργων τέχνης καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών.  Ξεκίνησε το 2000 από την Ολλανδία, ενώ σύντομα συμμετείχαν σ’ αυτή καλλιτέχνες από πολλές Βαλκανικές και Ευρωπαϊκές χώρες. Σήμερα η διαχείριση του  DIN A4  βρίσκεται στη Μάλαγα. Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας με την θέσπιση μιας τέτοιας εκδήλωσης δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις αναβάθμισης της τέχνης και του πολιτισμού.

Προϋποθέσεις συμμετοχής: τα έργα έχουν καθορισμένο μέγεθος, διαστάσεων Α4 (210Χ29,7), ώστε να αποθηκεύονται, να αποστέλλονται εύκολα και να δημιουργούν μια πρωτότυπη, ενδιαφέρουσα έκθεση. Για τη συμμετοχή των καλλιτεχνών δεν υπάρχει κόστος. Τα έργα που θα αποσταλούν θα στερεωθούν σε τοίχο ή πάνελ και θα προστατευτούν με πλεξιγκλάς. Δεν υπάρχει περιορισμός στη χρήση υλικών. Μόνη προϋπόθεση είναι το μέγεθος  και το χαμηλό ανάγλυφο.

Οι καλλιτέχνες – εκπαιδευτικοί της Θεσσαλίας καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα email του σχολείου mail@gym-mous-laris.lar.sch.gr ή mail@lyk-mous-laris.lar.sch.gr γράφοντας  «Συμμετοχή στην έκθεση DIN A4, το  όνομά τους και τα στοιχεία του σχολείου  που υπηρετούν». Καταληκτική ημερομηνία: 20/12/2012.

Υπεύθυνοι: Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Λάρισας Σωτήριος Αναγνωστόπουλος ΠΕ08 και η καθηγήτρια Ιφιγένεια Σδούκου ΠΕ08.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ