Με 5ευρω η συμμετοχή στον αγώνα δρόμου από τον Τύρναβο στη Λάρισα

Για 10η  συνεχόμενη χρονιά ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Επιστημών Λάρισας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου,  με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Θεσσαλίας, διοργανώνουν την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2012 τον Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου “Τύρναβος- Λάρισα”. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος οι αθλητές θα πληρώσουν 5 ευρώ για να πάρουν μέρος στον αγώνα. Σε ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρονται τα εξής:

“Η εκκίνηση θα δοθεί από την κεντρική πλατεία του Τυρνάβου στις 11.00 το πρωί και ο τερματισμός θα γίνει στο πάρκο Αλκαζάρ (κοίτη Πηνειού) στη Λάρισα.

Η απόσταση που θα διανύσουν οι αθλητές είναι 21,1 χλμ.: 17,2 χλμ. επί του οδικού άξονα που ενώνει τις δύο πόλεις (Τύρναβο – Λάρισα)  και 3,9 χλμ. στην κοίτη  του Πηνειού ποταμού (1.9 χλμ. χωμάτινη διαδρομή).

Ανά 5 χιλιόμετρα θα υπάρχουν σταθμοί με νερά ενώ σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχει σήμανση με το υπόλοιπο της απόστασης.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ελεύθερη με την προϋπόθεση καταβολής του ποσού των 5 €. Συμβολικό ποσό που θεσπίζεται από φέτος με σκοπό να αποφευχθούν, όσο το δυνατόν, οι δηλώσεις συμμετοχής αθλητών που τελικά δεν εμφανίζονταν στον αγώνα (αριθμός που έφθασε και τους 200), με αποτέλεσμα την άσκοπη οικονομική επιβάρυνση της διοργάνωσης.

Για αθλητές κάτω των 18 ετών απαραίτητη είναι η υπεύθυνη δήλωση των γονέων.

Έπαθλα :

Στους τρείς πρώτους και τις τρείς πρώτες της γενικής κατάταξης θα χορηγηθεί από ένα τεχνικό t-shirt

Σε όλους όσους συμμετάσχουν στον αγώνα, θα δοθούν αναμνηστικά δώρα (t-shirts).

Γενικά :

Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν στην αφετηρία  μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (10.00).

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι και την Τετάρτη 21/11/2012 στα γραφεία του ΔΟΠΑΕΛ Ρούζβελτ 59 ή στο  Fax: 2410-621202. ή στο e-mail aodlar@otenet.gr.

Για τη διευκόλυνση των αθλητών, θα αναχωρήσει λεωφορείο την Κυριακή και ώρα 9.00 από το ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ της Λάρισας προς την αφετηρία.

ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΟΣΟΙ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ)

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ