Η «ρακωδία των σκουπιδιών» στο Pantheon Plaza

Το Σ.Μου.Θ. παρουσιάζει το γνωστό οικολογικό παραμύθι “Η Ρακωδία των Σκουπιδιών” του Κώστα Λαμπρούλη για μικρούς και μεγάλους για το κοινό, το Δεκέμβριο στο Εμπορικό Κέντρο PANTHEON PLAZA. Tο έργο έχει ήδη ξεκινήσει να παρουσιάζεται σε σχολεία της περιφέρειας στο χώρο τους (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Οι παραστάσεις για το κοινό είναι προγραμματισμένες στο χώρο του Σ.ΜΟΥ.Θ. (Pantheon Plaza) τις ακόλουθες ημερομηνίες: Σάββατο 1/12 (6μ.μ.), Κυριακή 2/12 (12μ.μ.), Σάββατο 22/12 (6μ.μ.) και Κυριακή 23/12 (12μ.μ.). Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων παρακαλώ επικοινωνήστε με το 6943 956171 (11π.μ.-2μ.μ. & 5-8μ.μ.).

Υπόθεση: Μια βίδα, ένα παιχνίδι, μια ιδέα και μια μελωδία, όλα τους πεταμένα από τους κατόχους τους, ράκη ψυχικά και κυριολεκτικά, συναντιούνται σε ένα σκουπιδότοπο όπου η γριά Λήθη καραδοκεί για να τα φυλακίσει στα παλάτια της, της καταδικάζοντάς τα έτσι να ξεχαστούν για πάντα. Ευτυχώς, όμως, τα ίδια έχουν διαφορετική γνώμη. Μέσα από αστείες καταστάσεις γεμάτες χορό και τραγούδι, αντιστέκονται σθεναρά στην απειλή που εμφανίζεται συχνά-πυκνά πάνω από τα κεφάλια τους και ξανακερδίζουν τη χαμένη τους αξία.

Τιμές εισιτηρίων/άτομο:  5 ευρώ (κοινό/σχολεία εκτός Λάρισας), 4 ευρώ (σχολεία της πόλης).

Συντελεστές

Συγγραφή & Σκηνοθεσία: Κώστας Λαμπρούλης

Μουσική: Χρήστος Κτιστάκης

Χορογραφία: Ρούλα Καραφέρη

Σκηνικά: Ελένη Καλαμπαλίκη, Γεωργία Μούσιου

Ερμηνευτές: Ρούλα Καραφέρη (Βίδα), Κατερίνα Λιαποπούλου (Β’ Βίδα) Μάχη Μακρίδου (Μελωδία), Παναγιώτης Μπάκας (Παιχνίδι), Κατερίνα Μπέκου (Ιδέα)

Οργάνωση Παραγωγής: Σοφία Κούστα

Κοστούμια: Fab Jonkers

Κοστούμι Β’ Βίδας: Ελένη Ψύρρα

Βοηθός Σκηνοθέτη: Κατερίνα Λιαποπούλου

Κρατήσεις Σχολείων: Δήμητρα Βούρδα

Τεχνική υποστήριξη: Στέφανος Πάλλας

Σκίτσα αφίσας: Κορνήλιος Διαμαντόπουλος

Φωτογραφίες: Θωμάς Τζουβάρας, Σοφία Κούστα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ