Εξόρμηση προώθησης του “Ριζοσπάστη”

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ

rizospastis_big_logoΜετά την ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στις αρχές της εβδομάδας ότι στον σημερινό “Κυριακάτικο Ριζοσπάστη” της 9ης Δεκεμβρίου θα δημοσιευτούν οι θέσεις της ΚΕ για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ και οι Κομματικές της Οργανώσεις είναι έτοιμες να δώσουν τη μάχη της διακίνησης, να φτάσει παντού. 

Για τη σημερινή διακίνηση του συγκεκριμένου φύλλου του “Ρ” οι ΚΟ σχεδιάζουν μεγάλη πανεξόρμηση, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά,συνοικία, σε κάθε χωριό. Για να μη μείνει λαϊκή οικογένεια που δε θα μπει ο “Ρ”, να μη μείνει εργαζόμενος που δε θα πάρει “Ριζοσπάστη”, με το φιλόδοξο αυτό στόχο να συζητιέται από όλα τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ για τη μεγαλύτερη διακίνησή του. Επιδιώκουμε έτσι να δώσουμε το έναυσμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους, μικροεπαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους στην πόλη, φτωχούς αγρότες στην ύπαιθρο,στη νεολαία και στις γυναίκες, να συνεισφέρουν – καταθέτοντας την άποψη και τους προβληματισμούς τους – στις προσυνεδριακές διαδικασίες και το διάλογο που θα αναπτυχθεί στα πλαίσιά τους.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει ότι “στον “Κυριακάτικο Ριζοσπάστη” της 9ης Δεκεμβρίου θα δημοσιευτούν οι θέσεις της ΚΕ για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 14 Απριλίου 2013.Οι θέσεις περιλαμβάνουν την έκθεση δράσης της ΚΕ από το 18ο έως το 19ο Συνέδριο και τα νέα καθήκοντα του Κόμματος έως το 20ό Συνέδριο, το Πρόγραμμα και το Καταστατικό του ΚΚΕ.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ